VELKOMMEN TIL NI’MAT SPA

NYHEDER

Sommertilbud: Anti-aging Vitamin C

Ansigtsbehandling “Anti-aging Vitamin C”

Forkæl dig selv og din hud med vores skønne “Anti-aging Vitamin C”.

Behandlingen indeholder:
Peeling
Vitamin C (er det bedste valg for at bekæmpe de skadelige UV stråler)
Antioxidant maske
Håndkur m/Vitamin C
Farvning af vipper & bryn, samt retning af bryn

Anti-aging Vitamin C ansigtsbehandling
Ved hjælp af økologiske planteekstrakter og frugtenzymer fra Afrika opnås der imponerende resultater ved rødme, uren hud, hyperpigmentering og ældningstegn. Behandlingen starter med en afrensning og en afslappende ansigtsmassage. Herefter eksfoliering og ”Kalaharis” økologiske vitaminkur med ren vitamin C. 

Den skræddersyede maske påføres, og mens masken virker, udføres hovedbunds­massage. Vores mest solgte ansigtsbehandling, med synligt resultat allerede efter første behandling.

Håndkur Vitamin C
Eksfoliering af hænderne, Baobab C-vitamin maske, efterfulgt af en nærende antioxidant honeybush maske som giver dig sommerbløde hænder!

Sommertilbud kr. 995,-

Varighed 90 min. Normalpris kr. 1.345,- Kan enten bookes online på www.nimat.dk eller ring ind på 33158955, og vi finder en tid til dig.

Gældende frem til d. 31. august 2022.

Kan kun bookes i City

Klassisk Fysiurgisk Massage deluxe – kåret som bedste massage i Ni’mat

Hos Ni’mat har vi byens bedste massører til dybdegående massage. Derfor har vi nu sammensat en varm og dyb behandling, som består af varme først og dernæst massage – en kombination, der på alle måder vil give dig den optimale behandling.
Behandlingen starter i vores varme univers – Sauna eller Hamam. Varme-Ritualet varierer mellem Hamam og Saunagus og er ikke selvvalgt. Du bliver guidet gennem dette Ritual af vores Varmemester, så din krop bliver gennemvarm og smidig og du derved får større udbytte af din massage.

Varme-Ritualet før massagen medvirker til, at massøren under hele behandlingen kan arbejde i dybden uden, at du føler ubehag. Og efter behandlingen lover vi dig, at du vil kunne mærke en forandring i din krop.
Kombinationen af varme og fysiurgisk massage er en kombination, som du med garanti bliver afhængig af.

Varighed: 80 min kr. 850,- pr. person
Afsæt i alt 2 timer for besøget hos os.
Kan kun bookes i City

Nyhed hos Ni’mat City – Kollagen­induktion med DermaPen – klik her

Hos Ni’mat kommer vi fremover til at kombinere vores Micro-channeling med Micro-needling for endnu flottere resultat og mulighed for at arbejde tættere på øjne samt i mindre områder. Dobbelt rens, desinficering, Micro-channeling/Micro-needling, helende maske. Micro-needling med DermaPen skaber utallige kontrollerede, mikroskopiske læsioner i huden. Huden stimuleres derved naturligt til at producere kollagen og elastin.
Der er tale om en ikke-kirurgisk foryngende behandling, som er anerkendt til opstramning, forbedring af elasticitet, rynkereduktion, reduktion af acne-ar, reduktion af store porer og pigmentbehandling. Behandlingen giver optimalt resultat, da ingredienserne trænger ned i de dybere lag af huden. Nålene skaber små micro-kanaler i huden, hvilket gør det muligt at lade de aktive ingredienser trænge dybt ned i huden.
Samtidig udfyldes ældningstegn indefra – sikkert, sterilt og non-invasivt. Vores kosmetolog bruger en steril engangs-nålepatron med 12 nåle i ansigtet. Nålene er lavet af rustfrit stål.

Vi anbefaler kurforløb på min. 3-4 behandlinger for at opnå det bedst mulige resultat.

Pris 1695,-
Varighed 60 min.

Kollageninduktion med DermaPen som tillægsbehandling

Kollageninduktion med DermaPen tilbydes som tillægsbehandling efter vores ansigtsbehandlinger. Som tillægsbehandling tilbyder vi en ”zone pris”

Priser for Kollageninduktion med DermaPen som tillægsydelse:
– 1 zone 500,-
– 2 zoner 750,-
– 3 zoner 1000,-

Ved flere end 3 zoner anbefaler vi, at du bestiller vores behandling Kollageninduktion med Dermapen (60 min)

Forskellige ansigtszoner:
– Glabella (mellem øjenbryn)
– Under øjnene
– Overlæbe
– Linjer ved siden af mund
– Pande


Ni’mat City – de 6 Ritualer – klik her