Skip to main content
Ni’mat spa & wellness
Kosmetologbehandlinger

Kun hos Ni’mat Spa

Ni’mat spa & wellness

Forkæl dig selv og din hud
med en ansigtsbehandling

Hos Ni’mat tilbyder vi en lang række kosmetiske behandlinger til både mænd og kvinder, der ønsker at give deres hud og krop en velfortjent kærlig hånd.

Med mange års erfaring med kosmetolog-behandlinger tilbyder vi en bred vifte af behandlingstyper, herunder den populære frugtsyre-behandling samt flere former for voks og hårfjerning.

Her på siden kan du læse om alle vores ansigtsbehandlinger, fx den skønne ansigtsbehandling japansk lifting, der forynger din hud og strammer op – helt uden kirurgi, men derimod med brug af massage og andre helende teknikker.

Ni’mat spa & wellness
Se behandlinger her
Varighed: 50 min.

Classic ansigtsbehandling

Din behandling starter med en hudanalyse, hvorefter kosmetologen skræddersyer behandlingen. Ansigtsbehandlingen består af analyse, rens, damp, peeling, dybderens, ansigtsmassage og maske. Alt imens masken virker, giver vi dig en hånd- eller hovedbundsmassage. En effektiv behandling med resultat.

Pris pr. person
800 kr.
Varighed: 80 min.

Deluxe ansigtsbehandling
inkl. retning af bryn

Vi sætter fokus på velvære og intensiv fugtpleje. Sammen med kosmetologen gennemgår vi din huds behov. Herefter påføres dine fødder og hænder en nærende maske, så de er klar til en afslappende massage senere i behandlingen. Ansigtet renses, peeles, dampes og dybderenses. Dernæst påføres dit ansigt en ansigtsmaske samt en øjenmaske med hydrolyseret kollagen og kolloidt guld, som reducerer synligheden af fine linjer, rynker og væskeophobninger. Mens maskerne virker, masseres først dine fødder og dernæst dine hænder. Herefter følger en skøn og udrensende ansigtsmassage. Selvforkælelse fra top til tå!
Pris pr. person
1.200 kr.
Varighed: 60 min.

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en unik behandlingsform for både mænd og kvinder, der på én gang glatter, løfter og afspænder dit ansigt. Det er en 100 % naturlig ansigtsløftning uden kirurgi. Behandlingen er en luksuriøs behandling, der bygger på de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i kombination af dybde-gående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet.
Pris pr. person
900 kr.
Varighed: 80 min.

Kvindelig forkælelse

Den ultimative ansigtsbehandling, hvor der både er fokus på resultater og forkælelse! Kvindelig Forkælelse er en behandling til dig, der ønsker noget helt ekstraordinært. I denne behandling bruger vi Kalahari’s helt nye “Vidundermaske” – Hyaluron Alginate Mask. Masken indeholder brune alger som fugter og virker utrolig beroligende på huden, dybderensende diatomit-ler samt hyaluronsyre, der er én af branchens mest anerkendte fugtmagneter til tør, stresset hud.

Behandlingen indeholder:
 • Dobbelt afrensning med rensegel og rensemælk

 • Ansigtsmassage i en blødgørende, velduftende massagebalm
 • Opvarmet enzympeeling
 • Vitamin-C maske med rent, økologisk Baobabfrugt-pulver
 • Hovedbundsmassage
 • Fugtgivende maske med Vandmelon Olie
 • Serum, skræddersyet til din hudtype og derover Hyaluron Alginate Mask
 • Håndmassage
 • Afsluttes med Marula Face Oil, fugtcreme og øjenserum. Behandlingen er meget dyb og afslappende.
Pris pr. person
1.500 kr.
Varighed: 50 min

C-infusion peel

Denne kraftfulde antioxidant peeling er en forebyggende anti-aging behandling som er perfekt til grå, mat, livløs og ujævn hudtone. C Infusion Peel reparerer UV-skader ved at indeholde kraftige antioxidanter, der holder hudceller sunde, hvilket gør dem modstandsdygtige over for frie radikaler. Behandlingen giver glans og masser af fugt til huden. Vitamin C, mælkesyre, ferulinsyre og en række planteekstrakter giver huden antioxidanter og fugtbindende egenskaber, der hjælper med at styrke og genoprette hudbarrieren.
Pris pr. person
795 kr.
Varighed: 60 min.

Kollageninduktion med dermapen

Hos Ni’mat kommer vi fremover til at kombinere vores Micro-channeling med Micro-needling for endnu flottere resultat og mulighed for at arbejde tættere på øjne samt i mindre områder. Dobbelt rens, desinficering, Micro-channeling/Micro-needling, helende maske. Micro-needling med DermaPen skaber utallige kontrollerede, mikroskopiske læsioner i huden. Huden stimuleres derved naturligt til at producere kollagen og elastin.

Der er tale om en ikke-kirurgisk foryngende behandling, som er anerkendt til opstramning, forbedring af elasticitet, rynkereduktion, reduktion af acne-ar, reduktion af store porer og pigmentbehandling. Behandlingen giver optimalt resultat, da ingredienserne trænger ned i de dybere lag af huden. Nålene skaber små micro-kanaler i huden, hvilket gør det muligt at lade de aktive ingredienser trænge dybt ned i huden. Samtidig udfyldes ældningstegn indefra – sikkert, sterilt og non-invasivt. Vores kosmetolog bruger en steril engangs-nålepatron med 12 nåle i ansigtet. Nålene er lavet af rustfrit stål. Vi anbefaler kurforløb på min. 3-4 behandlinger for at opnå det bedst mulige resultat.

Pris pr. person
1.700 kr.
Varighed: 50 min.

Anti-aging vitamin C

Ved hjælp af økologiske planteekstrakter og frugtenzymer fra Afrika opnås der imponerende resultater ved rødme, uren hud, hyperpigmentering og ældningstegn. Behandlingen starter med en afrensning og en afslappende ansigtsmassage. Herefter eksfoliering og ”Kalahari”s økologiske vitaminkur med ren vitamin C. Den skræddersyede maske påføres, og mens masken virker, udføres hånd- eller hovedbunds­massage. Vores mest solgte ansigtsbehandling, med synligt resultat allerede efter første behandling.
Pris pr. person
900 kr.
Varighed: 35 min.

Teenage ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling tilpasset teenagere. Indeholder hudanalyse, rens, peeling, dybderens og ansigtsmaske.
Pris pr. person
650 kr.
Varighed: 35 min.

Frugtsyrebehandling

Med DermaQuests designer peels vil resultatet være en mere klar og ensfarvet hudtone, urenheder/ar formindskes, fine linjer forbedres og hudtilstande som rosacea kan behandles. Vores avancerede eksfolieringsbehandlinger tilpasses din hudtype og dit behov.
Pris pr. person
700 kr.
Varighed: 50 min.

Ultrasound aqua peel – dybderens

En Aqua Peel kan særligt behandle hudproblemer/hudtilstande som: Akne, tilstoppede porer, moden eller for tidlig ældet hud, dehydreret og tør hud med fine linjer samt sensitiv hud. Resultaterne efter en aqua peeling er en frisk, silkeblød og strålende hud. Passer også til den helt sarte hud.
Pris pr. person
900 kr.
Kollageninduktion

Kollageninduktion med dermapen som tillægsydelse

Kollageninduktion med DermaPen tilbydes også som tillægsbehandling efter vores ansigtsbehandlinger. Som tillægsbehandling tilbyder vi en ”zone pris”. Ved flere end 3 zoner anbefaler vi, at du bestiller vores behandling Kollageninduktion med Dermapen (60 min)

De Forskellige ansigtszoner:
Glabella (mellem øjenbryn)
Under øjnene
Overlæbe
Linjer ved siden af mund
Pande

Priser for Kollageninduktion med DermaPen som tillægsydelse:
 • 1 zone
  500 kr.
 • 2 zoner
  750 kr.
 • 3 zoner
  1.000 kr.
Voksbehandlinger

Læs mere om vores voksbehandlinger

Priser

Vipper & bryn

Pris pr. person
 • Farvning af vipper og bryn
  500 kr.

  Varighed: 30 min. Inkl. plukning af bryn

 • Tilkøb ved ansigtsbehandling
  275 kr.
 • Plukning af bryn
  180 kr.

  med pincet eller skånsom sukkervoks
  Varighed: 30 min.

Priser

Sugaring

Hårene skal være over 3-4 mm for at voksen kan hive håret med sig. Med Alexandria`s sukkerteknik fjernes hårene med groretningen, hvilket gør behandlingen mindre smertefuld, samtidig med at langt flere hår fjernes. Sukkermassen som bruges, er en blanding af naturlige ingredienser. Der indgår ingen kemikalier som kan skade huden eller kroppen

Pris pr. person
 • Underben, knæ og ned
  450 kr.

  Varighed: 45 min.

 • Brasiliansk (kun for kvinder)
  500 kr.

  Varighed: 30 min.

 • Bikinilinje
  400 kr.

  Varighed: 30 min.

 • Armhuler
  300 kr.

  Varighed: 15 min.

Priser

Voks

Pris pr. person
 • ½ ben inkl. knæ og ned
  450 kr.

  Varighed: 30 min.

 • ½ ben inkl. bikini
  650 kr.

  Varighed: 45 min.

 • Hele ben
  650 kr.

  Varighed: 45 min.

 • Hele ben inkl. bikini
  750 kr.

  Varighed: 50 min.

 • Bikinilinje
  350 kr.

  Varighed: 30 min.

 • Underarme
  400 kr.

  Varighed: 30 min.

 • Armhuler
  300 kr.

  Varighed: 15 min.

 • Ryg
  650 kr.

  Varighed: 45 min.

 • Bryst
  450 kr.

  Varighed: 30 min.

 • Overlæbe eller hage
  225 kr.

  Varighed: 15 min.

 • Overlæbe og hage
  350 kr.

  Varighed: 30 min.

 • Øjenbryn
  180 kr.

  Varighed: 15 min.

Priser

Tilføj EpilaDerm til din voksbehandling

EpilaDerm er baseret på den seneste forskning inden for effektiv metode til permanent reduktion af uønsket hårvækst. Kan bruges efter voksning af ansigt, bikini og armhule.
Pris pr. person
 • EpilaDerm
  95 kr.

  Varighed: 15 min.