Fysiurgisk massage og andre massageformer

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en afspændende dybdemassage, hvor der arbejdes med hver muskel fra udspring til hæfte. ’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd.

Fysiurgisk massage afhjælper eksempelvis personer med overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd).

Klassisk fysiurgisk massage inkl. Vandtempel

Den klassiske fysiurgiske massage tilbydes i begge afdelinger.

Fysiurgisk massage er en dybdegående og klassisk massageform, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Vi arbejder specifikt med at sammensætte massagen ud fra dine behov. Massagen vil blive udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kredse om dig.

Varighed 50 min. kr. 850,- 80. min. kr. 1.100,-

Du kan vælge udelukkende at bestille tid til en klassisk fysiurgisk massage, eller du kan som mange andre kombinere den fysiurgiske massage med andre af vores populære behandlinger.

Kombination af flere behandlinger

Hvis du kombinerer flere forskellige behandlinger, får mulighed for at sætte dit helt eget præg på din massage. Vi vejleder dig i hvilke behandlingskombinationer, som vil være bedst for dig, hvis du eksempelvis har slemme muskelspændinger. Har du brug for lidt ekstra til din behandling, har du mulighed for at tilkøbe sten, urtebolde, varm oliemassage og bambusmassage.

luksus massage i københavns største spa

Tempelmassage inkl. Vandtempel

Behandlingen starter med en ½ times forkælelse af sjæl og fødder. Du får et dejligt fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage – alt imens du nyder et glas bobler, lidt frisk frugt og finder roen. Du får også mulighed for at vælge den aromaolie, som efterfølgende skal bruges til din kropsmassage.

Herefter følger 50 min. kropsmassage.

Varighed: 80 min kr. 1.100,- pr. person.

Tempelmassage Deluxe

Her afsluttes med en hånd- eller ansigtskur. Varighed: 110 min. kr. 1.400, pr. person.

Buddha Massage inkl. Vandtempel

Denne behandling indledes med massage af skuldre, nakke og ryg, så dine spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Dernæst følger en skøn ansigtskur, som består af rensning, peeling, maske og hovedbund­massage. Behandlingen afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Varighed: 50 min kr. 900,- pr. person

Buddhas Massage Deluxe

Inkl. 30 min. ekstra massage, så du nu modtager en fuld kropsmassage. Varighed: 80 min. kr. 1.100,- pr. person.

KONTAKT OS

Østens Urtebolde inkl. Vandtempel

Denne urtemassage er en ældgammel traditionel thai massage, der udføres med varme velduftende stof-poser fyldt med krydrede urter, der presses ud over hele kroppen. Urterne forøger blodcirkulationen, lindrer muskelømhed, spændinger, samt giver fornyet energi.

Varighed: 80 min. kr. 1.300,- pr. person.

ØSTENS URTEBOLDE DELUXE – Inkl. fodkur

Varighed: 110 min. kr. 1.600,- pr. person.

Vores Signatur Behandling ”Bambus Massage” inkl. Vandtempel

Dette er en gammel asiatisk behandlingsform, som både er unik og effektiv. Kombinationen af den klassiske fysiurgiske massage og de hule organiske bambusrør, er en god kombination for at kunne gå mere i dybden, reducere spændinger, samt stimulere sanserne. Et must for krop og sjæl!

Varighed: 50 min. kr. 1.000,- eller 80 min. kr. 1.300 pr. person.

luksus massage i forskellige former hos nimat

Buddhas Olie inkl. Vandtempel

Intet mindre end en guddommelig behandling! Efter en afslappende kropsmassage lader vi varm og beroligende olie ramme din pande (dit tredje øje), hvorefter det løber gennem dit hår.

Behandlingen afsluttes med en dejlig hovedbunds- og ansigtsmassage.

Varighed: 80 min. kr. 1.400,- pr. person.

Buddhas Olie Deluxe

Inkl. fodkur. Varighed: 110 min. kr. 1.700,- pr. person.

DOBBELT OP

Når du beslutter dig for vores 4 hånds-massage, har du valgt en behandling, hvor du modtager optimal fysiurgisk massage, idet 4 hænder arbejder med dine muskler.

To af vores dygtige massører samarbejder om at massere hver en muskel i din krop. Massageformen er til tider synkronisk og til tider meget abstrakt med forskellige tryk og metoder.

Som modtager af denne behandlingsform opgiver du at tage stilling til selve udførelsen af behandlingen, hvilket gør, at din hjerne får en pause. Og dermed vil du opleve 4 hånds-massagen som værende en meget afstressende behandlingsform.

Den mest optimale behandling på menuen som både du og din krop bliver afhængige af.

Varighed 50 min. Pris 1495,-

OBS: Denne behandling kan kun bookes ved telefonisk henvendelse – 3315 8955

fysiurgisk massage

Varm Candle/Olie Massage inkl. Vandtempel.

Har du brug for en blid og afstressende massage, så skal du vælge den varme oliemassage fra “Kalahari Aromatic Massage Candle”. Den varme olie fra massagelyset anvendes ved udførelsen af den fysiurgiske massage som giver dig indre ro og en fantastisk varme i kroppen.

Du skal vælge imellem en af de eksotiske duftelys inden din behandling, så kom i god tid.

Varighed: 50 min. kr. 1.000,- pr. person.

BOOKING

Jasmin inkl. Vandtempel

Vores populære Jasminpakke består af en lækker bodyscrub, som massøren udfører med kyndig hånd, inden du modtager en fugtgivende vitaminindpakning på hele kroppen. Mens indpakningen virker, får du en dejlig ansigtsmassage. Behandlingen afsluttes med 40 min. kropsmassage.

Varighed: 110 min. kr. 1.600,- pr. person.

Jasmin Deluxe

Inkl. fodkur. Varighed: 140 min. kr. 1.900,- pr. person.

Hot Stone Massage inkl. Vandtempel

En massageform hvor vi bruger varme lavasten. Kombinationen af hænder og varme sten, giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger utrolig effektivt og samtidig giver en indre ro og velvære.

Varighed: 80 min. kr. 1.300,- pr. person.

Hot Stone Deluxe

Inkl. fodkur. Varighed: 110 min. kr. 1.600,- pr. person.

fysiurgisk massage er en dybdegående massageform

Graviditetsmassage

Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten.

Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører. Den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen. Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære.

Massagen virker afslappende på både spændte muskler og bekymrende tanker. Massagen giver dig større velvære, kropslighed, glæde og tålmodighed.

Vores behandlere har god erfaring indenfor gravidmassage og du kan derfor slappe fuldstændigt af og lade behandleren tage sig af dig og din krop. Hos vores behandlere er du og din baby i helt trygge hænder.

Du kan som gravid således booke en hvilken som helst af vore behandlinger (dog ikke Jasmin behandling samt Østens Urtebolde). Det er blot vigtigt, at det noteres i bookingen, at du er gravid, så din terapeut kan tage det nødvendige hensyn til dig.

Orientalsk Vandtempel og Lounge

I begge vores afdelinger har du mulighed for at benytte vores hyggelige ”Orientalske Vandtempel”, som altid er inkl. i forbindelse med kropsbehandlinger til kr. 850,- eller derover. Vi sørger for badekåbe, tøfler og hånd­klæde, så det eneste du selv skal medbringe, er badetøj. Udover vores ”Orientalske Vandtempel” med spafaciliteter kan vi tilbyde en hyggelig og afslappende lounge i begge afdelinger.

Info

Aldersgrænsen for adgang til Ni’mat Spa er 16 år. Men er du i følgeskab med en voksen og begge modtager behandling, er der ingen aldersgrænse.

Spafaciliteter

Ni’mat City: Jacuzzi, aromadamp, sauna og koldtvandsspand.

Ni’mat Clarion: Saltvandspool (26 grader og kun til afslapning) og aromadamp.

Vores ”Orientalske Vandtempel” er inkl. i alle kropsbehandlinger over kr. 850,-

Kontakt os

Vil du vide mere, eller bestille en tid, kan du enten ringe på 33 15 89 55 eller sende en mail til nimat@nimat.dk.