Skip to main content

Fysiurgisk massage og tillægsbehandlinger

Kombiner en dybdegående massage med andre behandlinger

Efter en lang arbejdsdag, en periode med stress eller som en ekstra hverdagsluksus er en fysiurgisk massage oplagt. Her på siden kan du læse mere om de mange fordele ved denne type massage, som i øvrigt også kan købes som en del af vores firmamassage.

Hos Ni’mat kan du vælge mellem flere forskellige slags massager i vores to afdelinger: Ni’mat City i hjertet af København og Ni’mat Clarion i Kastrup tæt lufthavnen. Her tilbyder vi en lang række wellness-behandlinger, spa og massage.

Du kan vælge udelukkende at bestille tid til en klassisk fysiurgisk massage, eller du kan kombinere den fysiurgiske massage med et eller flere af vores Ritualer

Ritualerne bestilles på dagen, og der skal afsættes ekstra tid, hvis du ønsker at inkludere dem i din massagebehandling.

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en afspændende dybdemassage, hvor der arbejdes med hver muskel fra udspring til hæfte. ’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd.

Fysiurgisk massage afhjælper eksempelvis personer med hold i nakken, overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd).

Book tid online til fysiurgisk massage

Bestil tid til din massage via vores online bookingsystem. Vi glæder os til at forkæle dig.

Du kan læse meget mere om alle vores behandlinger her på siden, og så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Husk, at du også kan købe et massage-gavekort, hvis du ønsker at give en fysiurgisk massage i gave til en, du holder af.

Ni’mat City
Fysiurgisk massage

50 min kr. 750,- pr. person

80 min kr. 950,- pr. person

Ni’mat Clarion
Fysiurgisk massage

50 min kr. 900,- pr. person
inkl. vandtempel

80. min. kr. 1.150,- pr. person
inkl. vandtempel