Fysiurgisk massage

Den klassiske fysiurgiske massage tilbydes på begge vores klinikker i København og på Clarion

Klassisk fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående og klassisk massageform, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Vi arbejder specifikt med at sammensætte massagen ud fra dine behov. Massagen vil blive udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kredse om dig.

Varighed

  • ½ times fysiurgisk massage 500,- pr. person
  • 1 times fysiurgisk massage 800,- pr. person
  • 1½ times fysiurgisk massage 1.000,- pr. person

OBS! for at sikre alle den bedst mulige oplevelse, er det ikke muligt at booke 30 min. massage fredag, lørdag og søndag.

Du kan vælge udelukkende at bestille tid til en klassisk fysiurgisk massage, eller du kan som mange andre kombinere den fysiurgiske massage med andre af vores populære behandlinger. 

Kombination af flere behandlinger

Hvis du kombinerer flere forskellige behandlinger, får mulighed for at sætte dit helt eget præg på din massage. Vi vejleder dig i hvilke behandlingskombinationer, som vil være bedst for dig, hvis du eksempelvis har slemme muskelspændinger. Har du brug for lidt ekstra til din behandling, har du mulighed for at tilkøbe sten, urtebolde, varm oliemassage og bambusmassage.

Tempelmassage by Pañpuri

Behandlingen starter med en ½ times forkælelse af sjæl og fødder. Du får et dejligt fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage – alt imens du nyder et glas bobler, lidt frisk frugt og finder roen. Du får også mulighed for at vælge den aromaolie, som efterfølgende skal bruges til din kropsmassage.

Herefter følger 1 times kropsmassage.

Varighed: 1½ time kr. 1.000,- pr. person.

Tempel Deluxe afsluttes med en hånd- eller ansigtskur. Varighed: 2 timer kr. 1.300,- pr. person.

Buddha Massage by Kalahari

Denne behandling indledes med massage af skuldre, nakke og ryg, så dine spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Dernæst følger en skøn ansigtskur, som består af rensning, peeling, maske og hovedbund­massage. Behandlingen afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Varighed: 1 time kr. 800,- pr. person

Buddhas Massage Deluxe

inkl. 30 minutters ekstra massage, så du nu modtager en fuld kropsmassage. Varighed: 1½ time kr. 1.000,- pr. person.

Østens Urtebolde by Pañpuri

Denne urtemassage er en ældgammel traditionel thai massage, der udføres med varme velduftende stof-poser fyldt med krydrede urter, der presses ud over hele kroppen. Urterne forøger blodcirkulationen, lindrer muskelømhed, spændinger, samt giver fornyet energi.

Varighed: 1½ time kr. 1.200,- pr. person.

Østens Urtebolde Deluxe

inkl. fodkur. Varighed: 2 timer kr. 1.500,- pr. person.

Effektiv behandlingstid: ½ time: 25 min. 1 time: 50 min. 1½ time: 80 min. 2 timer: 110 min. 2½ time: 140 min.

Vores ”Orientalske Vandtempel” er inkl. i alle kropsbehandlinger over kr. 800,-

Vores Signatur Behandling ”Bambus Massage”

Dette er en gammel asiatisk behandlingsform, som både er unik og effektiv. Kombinationen af den klassiske fysiurgiske massage og de hule organiske bambusrør, er en god kombination for at kunne gå mere i dybden, reducere spændinger, samt stimulere sanserne. Et must for krop og sjæl!

Varighed: 1 times kr. 1.000,- eller 1½ time kr. 1.200 pr. person.

ØrkenSand by Kalahari

Behandlingen indledes med en fuld kropspeeling med rødt ørkensand fra Kalahari ørkenen, som efterla­der din hud silkeblød. Herefter følger en fuld kropsmassage hvor vi benytter ”Calabashes” (tørret frugt), perler af ”Jobs Beads” kerner og varme sandsække. Inden din behandling afsluttes, vælger du hvilken duft du ønsker til din nakke, skuldre og hovedbundsmassage. En uforglemmelig oplevelse i Kalahari’s verden.

Varighed: 1½ time kr. 1.300,- pr. person.

Buddhas Olie

Intet mindre end en guddommelig behandling! Efter en afslappende kropsmassage lader vi varm og beroligende olie ramme din pande (dit tredje øje), hvorefter det løber gennem dit hår.

Behandlingen afsluttes med en dejlig hovedbunds- og ansigtsmassage.

Varighed: 1½ time kr. 1.300,- pr. person.

Buddhas Olie Deluxe inkl. fodkur. Varighed: 2 timer kr. 1.600,- pr. person.

Varm Oliemassage by Kalahari

Har du brug for en blid og afstressende massage, så er den varme oliemassage fra ”Kalahari Aromatic Massage Candle” den du skal vælge. Den varme olie fra massagelyset anvendes ved udførelsen af den fysiurgiske massage som giver dig indre ro og en fantastisk varme i kroppen.

Du skal vælge imellem en af de eksotiske duftelys inden din behandling, så kom i god tid.

Varighed: 1 times kr. 900,- pr. person.

Hot Stone Massage

En massageform hvor vi bruger varme lavasten. Kombinationen af hænder og varme sten, giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger utrolig effektivt og samtidig giver en indre ro og velvære. Varighed: 1½ time kr. 1.200,- pr. person.

Hot Stone Deluxe inkl. fodkur. Varighed: 2 timer kr. 1.500,- pr. person.

Jasmin by Pañpuri

Vores populære Jasminpakke består af en lækker bodyscrub, som massøren udfører med kyndig hånd, inden du modtager en fugtgivende vitaminindpakning på hele kroppen. Mens indpakningen virker, får du en dejlig ansigtsmassage. Behandlingen afsluttes med 40 min. kropsmassage.

Varighed: 2 timer kr. 1.500,- pr. person.

Jasmin Deluxe inkl. fodkur. Varighed: 2½ time kr. 1.800,- pr. person.

Graviditetsmassage

Som gravid kan du føle dig lidt mere sårbar, og det er derfor vigtigt for os, at du føler du er i trygge ram­mer. Vi har en speciel graviditetspude til briksen, så du og maven ligger behageligt. Vi vil forkæle jer, med en behagelig og afslappende behandling, det gavner dig og ikke mindst dit kommende barn. Du kan frit vælge den behandling der passer dig og vi skal nok sørge for at tilpasse den fra start til slut.

Orientalsk Vandtempel og Lounge

I begge vores afdelinger har du mulighed for at benytte vores hyggelige ”Orientalske Vandtempel”, som altid er inkl. i forbindelse med kropsbehandlinger over kr. 800,-. Vi sørger for badekåbe, tøfler og hånd­klæde, så det eneste du selv skal medbringe, er badetøj. Udover vores ”Orientalske Vandtempel” med spafaciliteter kan vi tilbyde en hyggelig og afslappende lounge i begge afdelinger.

Aldersgrænsen for spaadgang med en voksen er 13 år og uden en voksen 16 år.

Bemærk! Hvis dig og dit barn (under 13 år) har en behandling sammen, er spaadgang selvfølgelig inkluderet.

 

Spafaciliteter

Ni’mat City: Jacuzzi, aromadamp, sauna og koldtvandsspand.

Ni’mat Clarion: Saltvandspool (26 grader og kun til afslapning) og aromadamp.

Effektiv behandlingstid: ½ time: 25 min. 1 time: 50 min. 1½ time: 80 min. 2 timer: 110 min. 2½ time: 140 min.

Vores ”Orientalske Vandtempel” er inkl. i alle kropsbehandlinger over kr. 800,-

Kontakt os

Vil du vide mere, eller bestille en tid, kan du enten ringe på 33 15 89 55 eller sende en mail til nimat@nimat.dk.