Fysiurgisk massage og andre massageformer

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en afspændende dybdemassage, hvor der arbejdes med hver muskel fra udspring til hæfte. ’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd.

Fysiurgisk massage afhjælper eksempelvis personer med overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd).

BUDDHA KROP

Tørbørstning og massage er den perfekte kombination for smuk hud og en afslappet krop. Som noget nyt tilbyder vi behandling med tørbørstning og massage. Læn dig tilbage og nyd en times opfriskende behandling, som begynder med en let tørbørstning efterfulgt af rygmassage.

Varighed: 1 time

Pris kr. 895,-

Som tilkøb anbefaler vi vores fantastiske hårkur: Som start på din behandling påfører vi vores hårkur/hovedbunds peeling. Hårkuren bliver masseret ind i håret og vi udfører en peeling af din hovedbund. Hårkuren, som består af masser af vitaminer og mineraler forvandler dit hår og efter behandlingen er der ikke tvivl om resultatet – det kan ses og mærkes.

Pris 350,- Varighed: 30 minutter i tillæg til din behandling.

Kom en time FØR din behandling, så du kan benytte vores Vandtempel. Hårkuren udføres i begge vores afdelinger.

Klassisk fysiurgisk massage

Den klassiske fysiurgiske massage tilbydes på begge vores klinikker i København og på Clarion.

Fysiurgisk massage er en dybdegående og klassisk massageform, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Vi arbejder specifikt med at sammensætte massagen ud fra dine behov. Massagen vil blive udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kredse om dig.

Varighed

  • ½ times fysiurgisk massage 500,- pr. person
  • 1 times fysiurgisk massage 800,- pr. person
  • 1½ times fysiurgisk massage 1.000,- pr. person

OBS! for at sikre alle den bedst mulige oplevelse, er det ikke muligt at booke 30 min. massage fredag, lørdag og søndag.

Du kan vælge udelukkende at bestille tid til en klassisk fysiurgisk massage, eller du kan som mange andre kombinere den fysiurgiske massage med andre af vores populære behandlinger.

Kombination af flere behandlinger

Hvis du kombinerer flere forskellige behandlinger, får mulighed for at sætte dit helt eget præg på din massage. Vi vejleder dig i hvilke behandlingskombinationer, som vil være bedst for dig, hvis du eksempelvis har slemme muskelspændinger. Har du brug for lidt ekstra til din behandling, har du mulighed for at tilkøbe sten, urtebolde, varm oliemassage og bambusmassage.

luksus massage i københavns største spa

Tempelmassage by Pañpuri

Behandlingen starter med en ½ times forkælelse af sjæl og fødder. Du får et dejligt fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage – alt imens du nyder et glas bobler, lidt frisk frugt og finder roen. Du får også mulighed for at vælge den aromaolie, som efterfølgende skal bruges til din kropsmassage.

Herefter følger 1 times kropsmassage.

Varighed: 1½ time kr. 1.000,- pr. person.

Tempelmassage Deluxe

Her afsluttes med en hånd- eller ansigtskur. Varighed: 2 timer kr. 1.300,- pr. person.

Buddha Massage by Kalahari

Denne behandling indledes med massage af skuldre, nakke og ryg, så dine spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Dernæst følger en skøn ansigtskur, som består af rensning, peeling, maske og hovedbund­massage. Behandlingen afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Varighed: 1 time kr. 800,- pr. person

Buddhas Massage Deluxe

inkl. 30 minutters ekstra massage, så du nu modtager en fuld kropsmassage. Varighed: 1½ time kr. 1.000,- pr. person.

KONTAKT OS

Østens Urtebolde by Pañpuri

Denne urtemassage er en ældgammel traditionel thai massage, der udføres med varme velduftende stof-poser fyldt med krydrede urter, der presses ud over hele kroppen. Urterne forøger blodcirkulationen, lindrer muskelømhed, spændinger, samt giver fornyet energi.

Varighed: 1½ time kr. 1.200,- pr. person.

Østens Urtebolde Deluxe

inkl. fodkur. Varighed: 2 timer kr. 1.500,- pr. person.

Effektiv behandlingstid: ½ time: 25 min. 1 time: 50 min. 1½ time: 80 min. 2 timer: 110 min. 2½ time: 140 min.

Vores ”Orientalske Vandtempel” er inkl. i alle kropsbehandlinger over kr. 800,-

Vores Signatur Behandling ”Bambus Massage”

Dette er en gammel asiatisk behandlingsform, som både er unik og effektiv. Kombinationen af den klassiske fysiurgiske massage og de hule organiske bambusrør, er en god kombination for at kunne gå mere i dybden, reducere spændinger, samt stimulere sanserne. Et must for krop og sjæl!

Varighed: 1 times kr. 1.000,- eller 1½ time kr. 1.200 pr. person.

luksus massage i forskellige former hos nimat

Buddhas Olie

Intet mindre end en guddommelig behandling! Efter en afslappende kropsmassage lader vi varm og beroligende olie ramme din pande (dit tredje øje), hvorefter det løber gennem dit hår.

Behandlingen afsluttes med en dejlig hovedbunds- og ansigtsmassage.

Varighed: 1½ time kr. 1.300,- pr. person.

Buddhas Olie Deluxe

Inkl. fodkur. Varighed: 2 timer kr. 1.600,- pr. person.

Elev behandling – kropspeeling + ansigtskur

Vi vil gerne tilbyde dig vores helt fantastiske Elev behandling, som indeholder en ½ times skøn kropspeeling efterfulgt af en ½ times dejlig ansigtskur (rens, peeling, maske og ansigtscreme).

Varighed: 1 time kr. 560,- pr. person. (normalpris kr. 800,-)

DOBBELT OP

Når du beslutter dig for vores 4 hånds-massage, har du valgt en behandling, hvor du modtager optimal fysiurgisk massage, idet 4 hænder arbejder med dine muskler.

To af vores dygtige massører samarbejder om at massere hver en muskel i din krop. Massageformen er til tider synkronisk og til tider meget abstrakt med forskellige tryk og metoder.

Som modtager af denne behandlingsform opgiver du at tage stilling til selve udførelsen af behandlingen, hvilke gør, at din hjerne får en pause. Og dermed vil du opleve 4 hånds-massagen som værende en meget afstressende behandlingsform.

Den mest optimale behandling på menuen som både du og din krop bliver afhængige af.

Varighed 1 time Pris 1495,-

OBS: Denne behandling kan kun bookes ved telefonisk henvendelse – 3315 8955

fysiurgisk massage

ØrkenSand by Kalahari

Behandlingen indledes med en fuld kropspeeling med rødt ørkensand fra Kalahari ørkenen, som efterla­der din hud silkeblød. Herefter følger en fuld kropsmassage hvor vi benytter ”Calabashes” (tørret frugt), perler af ”Jobs Beads” kerner og varme sandsække. Inden din behandling afsluttes, vælger du hvilken duft du ønsker til din nakke, skuldre og hovedbundsmassage. En uforglemmelig oplevelse i Kalahari’s verden.

Varighed: 1½ time kr. 1.300,- pr. person.

Varm Oliemassage by Kalahari

Har du brug for en blid og afstressende massage, så er den varme oliemassage fra ”Kalahari Aromatic Massage Candle” den du skal vælge. Den varme olie fra massagelyset anvendes ved udførelsen af den fysiurgiske massage som giver dig indre ro og en fantastisk varme i kroppen.

Du skal vælge imellem en af de eksotiske duftelys inden din behandling, så kom i god tid.

Varighed: 1 times kr. 900,- pr. person.

BOOKING

Jasmin by Pañpuri

Vores populære Jasminpakke består af en lækker bodyscrub, som massøren udfører med kyndig hånd, inden du modtager en fugtgivende vitaminindpakning på hele kroppen. Mens indpakningen virker, får du en dejlig ansigtsmassage. Behandlingen afsluttes med 40 min. kropsmassage.

Varighed: 2 timer kr. 1.500,- pr. person.

Jasmin Deluxe

Inkl. fodkur. Varighed: 2½ time kr. 1.800,- pr. person.

Hot Stone Massage

En massageform hvor vi bruger varme lavasten. Kombinationen af hænder og varme sten, giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger utrolig effektivt og samtidig giver en indre ro og velvære. Varighed: 1½ time kr. 1.200,- pr. person.

Hot Stone Deluxe

Inkl. fodkur. Varighed: 2 timer kr. 1.500,- pr. person.

fysiurgisk massage er en dybdegående massageform

Graviditetsmassage

Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten.

Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører. Den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen. Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære.

Massagen virker afslappende på både spændte muskler og bekymrende tanker. Massagen giver dig større velvære, kropslighed, glæde og tålmodighed.

Vores behandlere har god erfaring indenfor gravidmassage og du kan derfor slappe fuldstændigt af og lade behandleren tage sig af dig og din krop. Hos vores behandlere er du og din baby i helt trygge hænder.

Varighed: 1 time kr. 800,-pr. person

Cupping

Cupping er en flere tusind år gammel behandlingsform som har til formål er at øge blodgennemstrømningen og at opløs myoser, samt fjerne affaldsstoffer i muskler og i bindevævet.

Cupping er en meget effektiv behandlingsform til stort set alle lidelser, hvor der er smerter, kredsløbsproblemer, ødemer og hovedpine.

Cupping består af “kopper” i forskellige størrelser, der suges fast på huden ved hjælp af undertryk. Effekten af cupping kan mærkes med det samme og kroppen føles dejlig let efter behandlingen.

OBS! Cupping kan ikke forud bestilles, men tilføjes under din behandling på dagen, hvis din behandler vurdere at det vil gavne evt. muskelspændinger og smerter. Det er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten og det er uden ekstra omkostninger. KUN en ekstra ydelse vi tilbyder dig som gæst her hos Ni’mat Spa. Vil du læse med om Cupping besøg siden www.cupping.dk

Orientalsk Vandtempel og Lounge

I begge vores afdelinger har du mulighed for at benytte vores hyggelige ”Orientalske Vandtempel”, som altid er inkl. i forbindelse med kropsbehandlinger til kr. 800,- eller derover. Vi sørger for badekåbe, tøfler og hånd­klæde, så det eneste du selv skal medbringe, er badetøj. Udover vores ”Orientalske Vandtempel” med spafaciliteter kan vi tilbyde en hyggelig og afslappende lounge i begge afdelinger.

Info

Aldersgrænsen for spaadgang med en voksen er 13 år og uden en voksen 16 år.

Bemærk! Hvis du og dit barn (under 13 år) har en behandling sammen, er spaadgang selvfølgelig inkluderet.

Spafaciliteter

Ni’mat City: Jacuzzi, aromadamp, sauna og koldtvandsspand.

Ni’mat Clarion: Saltvandspool (26 grader og kun til afslapning) og aromadamp.

Effektiv behandlingstid: ½ time: 25 min. 1 time: 50 min. 1½ time: 80 min. 2 timer: 110 min. 2½ time: 140 min.

Vores ”Orientalske Vandtempel” er inkl. i alle kropsbehandlinger over kr. 800,-

Kontakt os

Vil du vide mere, eller bestille en tid, kan du enten ringe på 33 15 89 55 eller sende en mail til nimat@nimat.dk.