Skip to main content

Gavekort til massage: Den perfekte gaveide til ren forkælelse

Forkæl en du holder af med et gavekort til massage

Skal du give en gave til en, du holder af, og ønsker du at give en gave, der virkelig forkæler modtageren? Så kan et gavekort til massage være et oplagt valg, som med sikkerhed vil falde i god jord.

Hos Ni’mat Spa har du mulighed for at købe et gavekort til wellness eller massage, som du kan give til fødselsdag, jul, jubilæum, eller bare fordi du synes, at modtageren fortjener at blive forkælet. Vi har to afdelinger: Ni’mat City i København og Ni’mat Clarion i Kastrup.

Et gavekort til wellness kan blandt andet bruges til følgende behandlinger:

Sådan bestiller du et gavekort

Du kan nemt og hurtigt bestille et gavekort til massage online ved at klikke her.

Du bestemmer selv, hvor mange penge der skal være på gavekortet – det kan være alt fra 100 kr. til 5.000 kr. Bemærk, at gavekortet har en gyldighed på 12 måneder.

Herefter vælger du forsendelsesmetode, hvor du kan vælge at få gavekortet sendt til din e-mail og selv printe det ud, du kan få det sendt direkte til modtagerens e-mail, eller du kan vælge at få det fremsendt fysisk via PostNord.

Har du brug for hjælp?

Du kan også komme forbi en af vores klinikker og købe dit gavekort til massage der. Her har du også mulighed for at få professionel rådgivning, hvis du for eksempel ønsker forslag til, hvad en behandling kan dække over. Gavekortet kan både bruges til behandlinger og produkter.

Har du nogle spørgsmål, eller har du ikke mulighed for at komme forbi klinikken, så er du også altid velkommen til at kontakte os.