PERSONALE

FANNAR

Mit navn er Fannar Gudmundsson, jeg er 37 år og er født på Island.

Jeg har en terapeutisk uddannelse i healingmassage, samtaleterapi, anatomi, fysiologi og sygdomslære. Ud over min uddannelse, har jeg taget et kursus i sportsakupunktur. Siden 2011 har jeg arbejdet selvstændigt i virksomheder, hvor der er ret stor efterspørgsel efter massage.

Jeg har været ansat i Ni`mat Spa siden 2010 og arbejder primært i spa-afdelingen på Clarion Cph Airport. Jeg elsker mit arbejde og hos mig får du altid god service og behandling på højt niveau.

KATE

My name is Kate, I am skin therapist. I have 14 years of professional experience as a bachelor qualified cosmetologist after graduating at the University of Science in Krakow.

Cosmetology and skin care has become for me a holistic approach to beauty and health. That is why it is very important for me to use clean and effective products so that you can see and notice that there has been a change.

I do have extensive experience in treating acne, hyperpigmentation, and premature skin aging.

I take pleasure in performing each treatment according to your needs, and I will always do my utmost to make you feel comfortable and satisfied.

I look forward to seeing you!

KRASIMIR

Hej, mit navn er Krasimir. Jeg er født og opvokset i Bulgarien, hvor jeg blev uddannet som sportsmassør. Jeg har taget min uddannelse i 2002. Derefter har jeg blandt andet arbejdet som sportsmassør med et fodboldhold på Cypern og senere været tilknyttet et femstjernet Balneotherpy Spa-hotel. Jeg har arbejdet med mennesker, der har haft fysiologiske skader og helbredsmæssige problemer.

Mine kompetencer er:

  • Medical and sport massage
  • East Asian Chinese massage
  • lymfe massage
  • japansk saionji massage
  • moxer
  • cupping massage
  • electroterapi
  • cryotherapi

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

KRISTIN

Jeg hedder Kristin og jeg er fra Island. Har været i branchen siden 1981. Startede som kosmetolog (CIDESCO), massage terapeut efterfulgt af zoneterapeut uddannelse. Blev færdig uddannet på skolen for psykomotorik som afspændings pædagog i 2007, for at bedre kunne forstå sammenhæng mellem psyke og krop, en holistisk indgang til mennesket. Jeg har nu arbejdet hos Ni´mat i 7 år både på Hotel Clarion Cph Airport og Hotel Kong Arthur. Jeg giver alle former for kropsbehandlinger med speciale i graviditetsmassage, som er mit store interesseområde.

Miljøet her hos Ni´mat elsker jeg. Her er en vidunderlig atmosfære, et sted hvor man kan være mindful. Jeg har jeg fantastiske kollegaer her fra hele verden, og vi udveksler ideer tværfagligt, som styrker vores udvikling og viden inden for faget. Tag det første trin fuld af tillid. Du behøver ikke at se hele trappen, tag blot det første trin.

SAMANTHA – SUPERVISOR

My name is Samantha and I am a certified massage therapist from Pennsylvania, USA. I speak both English and Danish. I graduated from National Academy of Massage Therapy and Healing Sciences in 2010. I am educated in corrective muscle therapy techniques, anatomy, physiology and pathology for massage. Since graduation I have worked in the spa industry, as well as taking massage continuing education courses. Since living in Denmark I have also been educated in cupping therapy which I am proficient at. I use my extensive massage skills to give my clients a personalized treatment. I believe massage is about the wellness of mind and body.

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

MARIE

Mit navn er Marie og jeg er en energifyldt, nysgerrig svensk kvinde, som brænder for mit fag. Jeg har arbejdet som hudterapeut og makeup artist i København i snart 17 år. Min passion er innovativ hudpleje, men frem for alt hele konceptet med at gøre mennesker glade og at give den bedste behandling. Jeg har i 13 år drevet min egen grønne skønhedsklinik i indre København, hvor fokus var på økologi og at værne om miljøet, hele vejen gennem. Efter mange år som selvstændig, var det tid til at prøve noget nyt, så selvfølgelig var det hos Ni’mat Spa jeg skulle arbejde. For mig er omgivelser og atmosfære lige så vigtig, som en god behandling. Hos Ni`mat Spa har jeg mange faste kunder fra mit gamle firma, men glæder mig rigtig meget til at byde dig velkommen!

SANDRA

I 2007 blev jeg uddannet Medicinsk Massage-terapeut og SPA-terapeut i Malmø og jeg har arbejdet hos Ni´mat siden 2008. I min uddannelse lærte jeg Svensk Klassisk massage, Behandlings massage, Sports massage, Taktile berøring og til at arbejde med dem, der har sygdomme som Parkinsons, slagtilfælde etc. I 2012 tog jeg en uddannelse som Økologisk Hudterapeut, da jeg elsker vores moder jord! Siden 2012 har jeg kun arbejdet for Ni’mat både på Hilton og Kong Arthur men jeg har også tidligere arbejdet i Købmagergade og i Lufthavnen, da Ni’mat lå der. Jeg kan lide at arbejde med forskellige former for massage – så kom til mig, hvis du ønsker en behandlings massage eller en afslappende massage!

IEVA

My name is Ieva (Eve) 30 years old, born in Latvia and spent the last 7years studying and living in Edinburgh Scotland. I have been in industry since 2011 studied cosmetology including massage for 4 years holding HND (Highest National Diploma). I’m qualified in various treatments like nails, waxing, facials, advanced electrotherapy treatments, reflexology, spa treatments, aromatherapy, deep tissue massage. Have worked with well known brands like Decleor, Murad, Elemis, CACI. I am an open and honest person who treats others with respect and a very good listener. Happy clients is my main motivation and reason why I love being a therapist. Looking forward meeting you!

JASMINA

Mit navn er Jasmina. Jeg er 26 år – født og opvokset i Sverige. Taler flydende svensk, spansk og engelsk.

Jeg har studeret på Germaine De Capuccini i Chile, hvor jeg blev uddannet som massage-terapeut og kosmetolog i 2017. Siden har jeg arbejdet på forskellige Spa-er, og jeg har deltaget på flere kurser indenfor helse og skønhed, hvor jeg har beskæftiget mig med hotstone-behandlinger, kropsindpakninger, ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure.

Jeg har mange gange oplevet at høre, at jeg har magiske hænder. Det vigtigste for mig er, at du som kunde oplever min behandling som afslappende og luksuriøs. Vi fortjener alle at få en sådan oplevelse.

SEVIM

Mit navn er Sevim, og jeg kommer fra Tyrkiet.

Efter endt uddannelse 2012 har jeg brugt min erfaring som massør, kosmetolog og Hamam behandler. Jeg har siden udøvet dette både i Tyrkiet og Danmark.

Jeg har undervejs deltaget i flere forskellige kurser, så som hudpleje og massagebehandlinger som klassisk fysiurgisk, sport, wellness samt traditionel cupping Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til at giver dig lige den behandling, som du har brug. Som en ekstra kompetence kan jeg tilbyde dig en ægte fantastisk Tyrkisk Hamam behandling.

DANIELA

My name is Daniela Green.

I studied in 2000 – 2002 at the international school Christine Valmy (American school) in Bucharest, Romania as a massage therapist, where my focus was classic Swedish and cosmetology.

From 2002 I have been working as a cosmetic and massage therapist.

In 2005 I started working in a rehabilitation clinic in Malmö, Sweden, and I have a lot of experience in muscle mobilization and massage. In total I have 19 years of experience with massage and cosmetology.
I love my job and I want the best for my clients and with my many years of experience I will always do my best to get the best results.

I am looking forward to seeing you here at Ni’mat Spa.

PONTUS

Mit navn er Pontus. Jeg er uddannet kropsterapeut hos ManuVision i København, en 2-årig uddannelse, der har fokus på sammenhængen mellem krop, følelser og tanker for at løsne spændingerne bag kroppens symptomer.

Jeg udøver både en virkningsfuld blid behandling samt en effektiv dybere behandling ud fra de spændinger, jeg finder. I samarbejde finder vi et niveau, der passer dig.

Jeg bruger pulsering, strygninger, stræk og akupressur til at afspænde dine muskler og dit nervesystem. Min behandling understøtter dit lymfesystem og kroppens mange andre systemer, så gennemstrømningen forbedres, og din vejrtrækning får mere plads. Dette giver ro og overskud i krop og sind. Du ligger på en briks under et lagen/tæppe under behandlingen og til slut får du 2-3 minutter for dig selv til at mærke din krop og din vejrtrækning.

Jeg er svensker og har boet i København siden 1995. Udover svensk og dansk taler jeg engelsk, spansk og basis fransk. Jeg har altid interesseret mig for kost, motion og sundhed. Vandreture, løb, yoga, meditation, ManuVisiontræning, vinterbadning og vejrtrækningsøvelser har givet mig uvurderlig indsigt i vaner og vaners magt samt sammenhængen mellem krop og sind.

Jeg ser frem til at behandle dig.

FELIX

My name is Félix and I am originally from the Dominican Republic but have been living in Spain since 2007.

I have study Quiro-massage at ISED Madrid and got my certificate in 2012. Besides my certificate in massage I have a university degree in tourism and administration.

I have been working 9 years as freelance massage therapist but is now living in Denmark and is happy to be a part of the team in Ni’mat Massage & Spa.

In massage I am very skilled in medium to strong massage and at the same time focusing on getting the body to relax.

When I do massage I mostly use my hands as it makes it more easy for me to “read” the body’s needs and problems – my hands is my way of communicating with your body.

I aim for making your experience special and that you will leave unstressed, relaxed and feeling in contact with you whole body.

As an extra service I can also offer you the Hamam ceremony.

Phim

Hello – My name is Phim and I am an educated massage therapist with more than 5 years’ experience providing specialized massages.

I have worked with clients – both men and women – with varying and specific issues such as injured athletes, office workers or people who are constantly under a lot stress.

I am an enthusiastic and positive person, always searching for new challenges, which contribute to self-improvement.

It should be my great pleasure to welcome you in Ni’mat.

 

Magali

My name is Magali.

I was born and raised in Argentina, but I also have Croatian roots.

After graduating in 2013 as a Physiotherapist, I have used my experience with varying and specific issues such as injured athletes, office workers or people who are under a lot of stress, performing sports massage, trigger point treatment, stretching techniques and lymphatic drainage, necessary for certain injuries.

I also studied to train in muscle strength training with routines adapted to each need and Pilates.

In massage I am very skilled in medium to strong massage and at the same time focusing on getting the body to relax.

You will leave my treatment unstressed and relaxed.

I am looking forward to seeing you here at Ni’mat Spa.

Mint

My name is Mint, and I come from Thailand.

I have been living in France for 7 years and moved to Denmark 6 months ago.

Before that I have studied all kinds of massage techniques in Thailand in 2009 and again in 2014.

I am person who loves my job and do the best I can. I am very happy when I hear from my clients that they benefit from my treatments.

When you would like to get rid of your stress and be relaxed – come to Ni’mat – we are here for you.

Juan

My name is Juan. I am 25 years old, born and raised in Argentina! I speak Spanish, English, Italian, and German.

I have experience in sports massages, as I worked for a Rugby team, and I did relaxing massages as well. Besides this experience, I also studied a BSc in Marketing and Market Research. Since I have been in both places, I can understand an athlete’s body as one of an office workers. I am very enthusiastic and positive; I love to learn about everything.

As a marketer, I look forward to understanding what you need and offer you the best experience! 

Thank you, 

Juan