Personale

Fannar

Mit navn er Fannar Gudmundsson, jeg er 32 år og er født på Island.

Jeg har en terapeutisk uddannelse i healingmassage, samtaleterapi, anatomi, fysiologi og sygdomslære. Ud over min uddannelse, har jeg taget et kursus i sportsakupunktur. Siden 2011 har jeg arbejdet selvstændigt i virksomheder, hvor der er ret stor efterspørgsel efter massage.

Jeg har været ansat i Ni`mat Spa siden 2010 og arbejder primært i spa-afdelingen på Clarion Cph Airport. Jeg elsker mit arbejde og hos mig får du altid god service og behandling på højt niveau.

Kate

My name is Kate. I am skin, massage, and cupping therapist.

I graduated from Private University in Krakow with Bachelor of Science in Cosmetology and Health Promotion.

I have 8 years professional experience in a beauty salon and Spa.

Face treatment for me is particularly interesting. Problematic skin (acne, pigmentation, aging) is a challenge for me but with experience of the aesthetic medicine I can accomplish more of it.

A big satisfaction in my work make have effective treatments and happy customers.

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurderer, at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

Krasimir

Hej, mit navn er Krasimir Filipov. Jeg er født og opvokset i Bulgarien, hvor jeg efter gymnasiet blev uddannet som sportsmassør. Jeg har taget min uddannelse i 2002 i hovedstaden Sofia. Derefter har jeg blandt andet arbejdet som sportsmassør på et fodboldhold på Cypern og senere været tilknyttet et femstjernet Balneotherpy Spa-hotel. Jeg har arbejdet med mennesker, der har haft fysiologiske skader og helbredsmæssige problemer. Jeg har stort set altid glade og tilfredse kunder. Mine kompetencer er:

  • Medical and sport massage
  • East Asian Chinese massage
  • lymfe massage
  • japansk saionji massage
  • moxer
  • cupping massage
  • electroterapi
  • cryotherapi

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

Kristin

Jeg hedder Kristin, er 55 år og fra Island. Har været i branchen siden 1981. Startede som kosmetolog (CIDESCO), massage terapeut efterfulgt af zoneterapeut uddannelse. Blev færdig uddannet på skolen for psykomotorik som afspændings pædagog i 2007, for at bedre kunne forstå sammenhæng mellem psyke og krop, en holistisk indgang til mennesket. Jeg har nu arbejdet hos Ni´mat i 7 år både på Hotel Clarion Cph Airport og Hotel Kong Arthur. Jeg giver alle former for kropsbehandlinger med speciale i graviditetsmassage, som er mit store interesseområde.

Miljøet her hos Ni´mat elsker jeg. Her er en vidunderlig atmosfære, et sted hvor man kan være mindful. Jeg har jeg fantastiske kollegaer her fra hele verden, og vi udveksler ideer tværfagligt, som styrker vores udvikling og viden inden for faget. Tag det første trin fuld af tillid. Du behøver ikke at se hele trappen, tag blot det første trin.

Mesha

Jeg er uddannet sportsmassør, og har igennem årene hjulpet et utal af folk med forskellige fysiske problemer.

Jeg startede min massør karriere i 2004. Jeg er stærk som en bjørn og kendt for at give en god, effektiv og dybdegående massage. Så hvis du trænger til en god og grundig massage, så kan det stærkt anbefales at booke en tid hos mig.

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

Samantha

My name is Samantha and I am a certified massage therapist from Pennsylvania, USA. I graduated from National Academy of Massage Therapy and Healing Sciences in 2010. I am educated in corrective muscle therapy techniques, anatomy, physiology, and pathology for massage. Since graduation I have worked in the spa industry, as well as taking massage continuating education courses. I use my extensive massage skills to give my clients a personalized treatment. I believe massage is about the wellness of mind and body.

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

Nuch

Mit navn er Chalamporn Jensen. Jeg er uddannet massør fra Thailands verdensberømte massør skole Watpo som er placeret midt i Bangkok. Her har jeg lært flere traditionelle tekniker som er flere hundrede år gamle, samt fået et grundigt kendskab til menneskets anatomi og fysiologi. Her fra og via mit arbejde i Thailand og mit arbejde på Ni’mat i de sidste 5 år som massør, har jeg en del erfaring indenfor spændingssmerter, velvære og behandlingsmassage.

For mig er det afgørende at kunden er i centrum, og at det er hendes eller hans behov der lyttes til.

Dette er også årsagen til at jeg har mange faste kunder.

Princess- Supervisor

I completed my college studies as a Physio Therapist in the Philippines. After I realized that the hospital is not the right environment for me I studied massage therapy in England and Thailand and worked on cruise ships for 5 years, then moved to Hungary where I had my own massage business for 6 years. My educational background, which gives me a deep understanding of anatomy and my 13 years of experience helps me give the best personalized treatment to each of my clients.

Princess can only be booked by double bookings. Not online, only by telephone at 33158955.

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

Boris

Being a massage therapist has always been a fun journey for me. I have been doing it for over 10 years so I have amassed quite a bit off knowledge and experience. Extensive massage education and dealing with people´s particular problems have led me to develop my own style, which I can always adapt to the need of the client. The best way to describe it would be to call it therapeutic deep tissue massage. But even though it is “deep” I believe that everybody today needs relaxation and that is something that I always aim to give to my clients. Besides massage, I am interested in all natural and psychological healing therapies like yoga and meditation, which I do regularly.

Tine

Mit navn er Tine og jeg er kosmetolog. Jeg kommer fra Sønderjylland og er uddannet hudterapeut i Kolding – Senere har jeg taget Japansk lifting kursus i Roskilde. Det er fedt at have et arbejde, hvor hver dag er unik og aldrig den samme. Jeg elsker at arbejde i et fag, hvor der hele tiden sker nye ting og ny udvikling og hvor man hele tiden bliver klogere. Et fag hvor man følger med tiden og hele tiden holder sig opdateret. Huden er et spændende område! Jeg har de sidste fem år arbejdet med økologisk hudpleje, hvilket for mig er vigtigt. Jeg synes, at det er fantastisk at arbejde med nogle af de bedste produkter på markedet.

Husk at din huds tilstand kan ændre sig, så er der noget du er i tvivl om, så book en tid ved mig og så ser vi på det. Det er for mig vigtigt, at min kunde føler sig godt tilpas og går ud af døren med et smil på læben. Jeg håber vi ses 🙂

Marie

Mit navn er Marie og jeg er en energifyldt, nysgerrig svensk kvinde, som brænder for mit fag. Jeg har arbejdet som hudterapeut og makeup artist i København i snart 17 år. Min passion er innovativ hudpleje, men frem for alt hele konceptet med at gøre mennesker glade og at give den bedste behandling. Jeg har i 13 år drevet min egen grønne skønhedsklinik i indre København, hvor fokus var på økologi og at værne om miljøet, hele vejen gennem. Efter mange år som selvstændig, var det tid til at prøve noget nyt, så selvfølgelig var det hos Ni’mat Spa jeg skulle arbejde. For mig er omgivelser og atmosfære lige så vigtig, som en god behandling. Hos Ni`mat Spa har jeg mange faste kunder fra mit gamle firma, men glæder mig rigtig meget til at byde dig velkommen!

Nass

Hi my name is Hathaichanok Sunapat Jakobsen but it will be easier if you call me Nass. I am from Thailand, where I have studied the traditional thai (Cha loi sak) and oil massage. I have worked in many spa’s in Thailand for the past few years and I specialize in helping my customers with muscle tension, headaches, back and shoulder problems through acupressure and deep tissue massage. I´m looking forward to meeting you.

Sandra

I 2007 blev jeg uddannet Medicinsk Massage-terapeut og SPA-terapeut i Malmø og jeg har arbejdet hos Ni´mat siden 2008. I min uddannelse lærte jeg Svensk Klassisk massage, Behandlings massage, Sports massage, Taktile berøring og til at arbejde med dem, der har sygdomme som Parkinsons, slagtilfælde etc. I 2012 tog jeg en uddannelse som Økologisk Hudterapeut, da jeg elsker vores moder jord! Siden 2012 har jeg kun arbejdet for Ni’mat både på Hilton og Kong Arthur men jeg har også tidligere arbejdet i Købmagergade og i Lufthavnen, da Ni’mat lå der. Jeg kan lide at arbejde med forskellige former for massage – så kom til mig, hvis du ønsker en behandlings massage eller en afslappende massage!

Mary Grace

My name is Mary Grace and I come from Philippines.

I started my interest in massages when I was a little kid. Sometimes when my parents came home from work they were tired and I offer them a head or a foot massage. As I was getting older and passed my high school and college in business in administration, I always thought about massaging, thought about wellness and would like to make a difference in making people feel better. I understand the importance of a healthy life and could see that massage is a good treatment for having a good balance in life. Therefore, I decided to take up some courses in massage and reflexology year 2013. I have my certificate in one of the best massage school in the south of Philippines. I have been doing a lot of massage now and mostly focused on Swedish, Reflexology, Shiatsu and Deep tissue massage. My passion, education and practical experience in giving massage is creating a good feeling for me to make a positive difference to my clients and especially when I get a feedback that they are feeling better after the massage.

I am looking forward to meeting you here in Ni’mat.

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

Natasha

Hej mit navn er Natasha, og jeg er elev her hos Ni’mat Spa.

Jeg startede min uddannelse som kosmetikker på NEXT KBH i august 2017 og er færdiguddannet i år 2020.

Jeg er en kæmpe livsnyder og holder meget af at forkæle folk omkring mig. Det betyder meget for mig at de mennesker jeg har med at gøre, har det godt og jeg stræber derfor efter at opnå dette med mine behandlinger. Derudover er jeg tidligere landsholdskæmper på det danske judolandshold, hvor jeg dyrkede judo på eliteplan, og ved derfor også hvor vigtigt det er at passe på sig selv og sin krop. Kosmetik er for mig både en hobby og en livsstil. Jeg holder enormt meget af at behandle min og andres hud samt at rådgive og informere mine medmennesker om hvordan de passer bedst muligt på dem selv og netop deres hudtype. Faktisk synes jeg at alt indenfor kosmetik er vildt spændene, så om du skal have en ansigtsbehandling, voks, manicure/pedicure eller bare trænger til en dejlig massage, kan du være helt sikker på at jeg med glæde ligger alt min energi i din behandling.

Da jeg stadig er ny og under uddannelse, er det ikke alle behandlinger jeg laver endnu. Men med tiden bygger jeg mere og mere på min viden og evner, og i samarbejde med Ni’mats dygtige team af massører og kosmetologer, bliver jeg helt sikkert rigtig god indenfor mit fag. Så hvis du gerne vil have en rigtig hyggelig behandling og hjælpe mig med at dygtiggøre mig, så er du mere end velkommen til at booke en tid hos mig.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Ieva

My name is Ieva (Eve) 26years old, born in Latvia and spent the last 7years studying and living in Edinburgh Scotland. I have been in industry since 2011 studied cosmetology including massage for 4 years holding HND (Highest National Diploma). I’m qualified in various treatments like nails, waxing, facials, advanced electrotherapy treatments, reflexology, spa treatments, aromatherapy, deep tissue massage. Have worked with well known brands like Decleor, Murad, Elemis, CACI. I am an open and honest person who treats others with respect and a very good listener. Happy clients is my main motivation and reason why I love being a therapist. Looking forward meeting you!

Felicia

My name is Felicia and I am from Hungary. I graduated as a massage therapist in 2016. My studies focused on Swedish and deep tissue massage and on the anatomy and physiology of the body. I also finished my bachelor´s in psychology as I favour the holistic approach to the body. Since then I have been looking for opportunities to gain new experiences and to use my knowledge to help people. Everybody´s life and body is different, so I always try to give a personalised massage, relaxing and thorough at the same time. I am looking forward to meeting you!

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

Sevim

Mit navn er Sevim er 42 år og jeg kommer fra Tyrkiet. Jeg bor her i København og er lykkelig gift med Kristian. Jeg har en tyrkisk uddannelse som massør og kosmetolog, men er dog kun ansat som massør her hos Ni’mat Spa. Jeg glæder mig til at møde dig og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dine behov.

Erdo

Mit navn er Erdo. Jeg kommer fra Tyrkiet, hvor jeg har færdiggjort sports universitetet, og har uddannet mig indenfor sport massage, Medical massage, klassisk massage, anatomi og fysioterapi. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet 7 år i en SPA, efterfulgt af 6 år som sportsmassør.

Jeg ser frem til at se dig, imødekomme dine ønsker og give dig en god oplevelse.

Kevin

My name is Kevin and I’m a quality oriented professional therapist from India.

Recently graduated with a master’s degree in Pharmaceutical Sciences (August 2018) from the University of Copenhagen in Drug Development sector. Been following health sciences as my academic career, health and wellness are my priorities in my life. I have been trained in massages since my school days where I took physical education as a course that helped me to learn about sports massages. Since then, I made massages as my professional career along with my higher studies.

Born as a son of a yoga teacher, my mother, who have been teaching yoga from past 14 years, I got personally trained by her in remedial massages which relaxes brains and soul. Shiatsu is my opted way of massage techniques where I majorly use thumb to apply pressure to various areas of the body’s surface that promotes energy flow and correct disharmonies, helps to heal common ailments and conditions, and correct imbalance in the body. I look forward to serving you with my best abilities.

MARTIN

Hi I’m Martin an I’m from the United Kingdom and I have recently moved to Denmark.

I graduated from University College Birmingham with a Bachelors of Science in Sports Therapy. I gained much of my experience by working with Rugby teams doing sports and remedial massage and sports and exercise rehabilitation.

I also spent 3.5 years in London working in Spas and physiotherapy clinics, which I also did sports/remedial massage and postural corrective exercise prescription.

I hope that I can help the people of Copenhagen with my approach to massage.

HELGA

Hi! My name is Helga, and I come from Galicia, Spain.

I grew up in a big family, so taking care of others it was always part of my life. Since I was a little girl I enjoyed learning about any kind of natural remedies to solve everything, to heal anything. As a Therapist, I started to work with Massage 14 years ago, in 2004, when I finished my first-year course in Therapeutic & Sports Quiromassage in Galician’s Academy of Massage.

I learned about anatomy, biology, Swedish Classical Massage, Californian/Sensitive, Lymphodrenage Vooder System, Cyriax, Sports and extra courses about Basic Feet Routine with reflexology, Zen Shiatsu, Nûat Thai Böran, Essential Oils for Massage, Healing plants & Herbs. I have also studied about healing, Healthy Cooking, Nutrition and a little of Therapeutic Hypnosis related to give birth empowered. So, if you ever need my help, my hands are always ready to work, and my heart always opened to share. Hope to see you soon, take care!

Louise

Hej, Mit navn er Louise og jeg er kosmetikerelev på skolen NEXT KBH. Jeg har altid haft en stor interesse for skønhed og pleje af huden, og engagerer mig derfor meget i at gøre mit bedste i hver behandling jeg udfører. For mig er det vigtigt, at du føler dig afslappet, og at du kommer ud med et godt resultat efter en behandling hos mig. Jeg ser frem til at byde dig velkommen.

RACHEL

Kære gæst

Jeg kommer fra England og er mor til 2 små børn. Jeg har en uddannelse som holistisk massageterapeut, hvilket omfatter swedish body massage, aromaterapi og zoneterapi. Som holistisk terapeut arbejder jeg ikke kun med spændte muskler, som et resultat af fysisk stress, men også under hensyntagen til mine klienters følelsesmæssige og åndelige velbefindende.

Jeg har arbejdet som massør i snart 2 år og har konstateret, at jeg har stor interesse for graviditetsmassage. Derudover har jeg erfaring med dybdegående massage og forskellige andre teknikker.

Min holistiske tilgang til livet vil forhåbentlig få dig til at føle dig smuk og glad efter behandling.

Jeg ser frem til at møde dig i Ni’mat Massage & SPA.