Skip to main content

Mulige Events hos
Ni’mat City og NI’MAT CLARION

Her kan du se en oversigt over mulige events hos Ni’mat City og Ni’mat Clarion.

Vil du vide mere, eller bestille et event (minimum 6 personer), kan du enten ringe på 33 15 89 55 eller sende en mail til nimat@nimat.dk.

Mulige arrangementer i Ni’mat Spa City

Saunagus, Ni’mat City.

Saunagus er en oplevelse, der vækker alle sanserne til live ved brug af varme, luft, duft og professionelle håndklædeteknikker. Saunagus beroliger og afstresser, varmer muskler og led op, så du kan slappe af i hele kroppen. Det, som gør Saunagus til en helt unik oplevelse, er gusmesterens evne til at fortolke de ældgamle saunatraditioner samtidigt med, at gusmesteren skaber et trygt rum med underholdende energi.

Fantastisk ceremoni!

Varighed: 50 minutter kr. 350,- pr. person.

 

Mulige arrangementer i Ni’mat Spa på Hotel Clarion

Aroma dampgus i Ni’mat Spa, Hotel Clarion.

Kom til Aromagus og oplev vores østeninspireret univers. Din gusmester vil sørge for at føre dig igennem en afslappende og udrensende ceremoni i vores aromadampbad. Dampen holder din hud fugtig og er ideel til behandling af huden. Med peeling kan du skrubbe alle døde hudceller af og efterlade huden blødgjort. 

Vi køler ned i den skønne og lettere opvarmet pool imellem seancerne. Du vil blive fyldt med velvære så kom og nyd en skøn og behagelig oplevelse. 

Varighed: 1 time
Pris: 350,- pr. person.

 
Vandaerobic i Ni’mat Spa, Hotel Clarion

Vandaerobic er en sjov og effektiv måde at træne på! Derfor skruer vi op for musikken og træner styrke, balance, og koncentration i vand. Vi giver mulighed for at komme ud i stillinger, der normalt ikke kan klares på land, men som lykkes i vandet uden besvær. Samtidig er det en træningsform, der er skånsom for ryg og led.

Din dygtige aerobic-instruktør vil få din puls op, hele din krop i bevægelse, og fylde dig med glæde! 

Pris: kr. 350,- pr. person.
Varighed 1 time

Blot en ide! Vandaerobic arrangementet kan kombineres med f.eks. en omgang tapas.

Massage og Morgenmad i Ni’mat Spa, Hotel Clarion

Vi gentager succesen, for nu har du igen mulighed for at få massage og morgenmad serveret i Ni’mat Spa. Nyd din dag med en 50 min. dybtgående og dejlig massage samt aromadampbad & pool i vores skønne univers.

Vi planlægger din massage og servering af morgenmad, når du har booket massage. Ring til os på telefon 3315 8955 for at få booket tider.

Vi tilbyder tilkøb af champagne til din morgenmad.

Pris: 998,- pr. person 50 min. massage og morgenmad

Varighed: 2,5 timer