Skip to main content
Ni’mat spa & wellness
Massage i Ni’mat city

Velvære, nydelse og forkælelse

Ni’mat spa & wellness

I vores afdeling Ni’mat City i København K kan du nyde en lang række lækre massager – dem kan du læse mere om her på siden.

Du kan bruge vores gavekort til alle behandlingerne. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. Vil du vide mere, eller bestille en tid, kan du enten ringe på 33 15 89 55 eller sende en mail til nimat@nimat.dk.
Massage
Praktisk information

Aldersgrænsen for adgang til Ni’mat Spa er 16 år. Men er du i følgeskab med en voksen
og begge modtager behandling, er der ingen aldersgrænse.

Ni’mat spa & wellness
Se behandlinger her
Varighed: 75 min.
45 min. med terapeut 30 min. i vores Blomstersauna

Eftermiddags Luksus

Kom og nyd din eftermiddag i Ni’mat SPA. Med denne behandling vil vi tilbyde dig en mulighed for at forvandle din hverdagseftermiddag til ren forkælelse og tid til dig.

Behandlingen varer 1.5 timer med fokus på fødder, hænder og hovedbundsmassage. Behandlingen starter med, at hænder og fødder svøbes i skumbalsam. Mens balsammen virker, modtager du hovedbundsmassage, som får kroppen til at stresse af og komme ned i gear. Herefter modtager du hånd- og fodmassage, som begge er områder med punkter, der har stor indflydelse på hele kroppens velvære. Behandlingen afsluttes i vores blomstersauna, hvor varmen, lyset og den blide musik giver dig tid til ro og afslapning.

Eftermiddagsluksus kan bookes mandag til fredag 13.00 – 16.00.
Bookes behandlingen udenfor det nævnte tidsrum er prisen kr. 998,-

Behandlingens varighed:
75 minutter hvoraf 45 minutter er med din terapeut samt efterfølgende
30 minutter på egen hånd i vores Blomstersauna.


 • Fra 13.00 – 16.00
  695 kr.

  Pris pr. person. 

 • Udenfor 13.00 – 16.00
  998 kr.

  Pris pr. person. 

Varighed
Vælg mellem 50 min. eller 80 min.

Klassisk fysiurgisk massage

Denne type massage er en afspændende dybdemassage, hvor der arbejdes med hver muskel fra udspring til hæfte. ’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd.

Massagen afhjælper eksempelvis personer med overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd). Du kan vælge udelukkende at bestille tid til en klassisk fysiurgisk massage, eller du kan kombinere den med én eller flere af vores Ritualer, som bestilles på dagen.

 • Varighed: 50 min
  750 kr.
  pr. person
 • Varighed: 80 min
  950 kr.
  pr. person
Varighed: 2 timer
(30 min sauna + 50 min. massage)

Klassisk fysiurgisk massage deluxe

– kåret som bedste massage i Ni’mat

Hos Ni’mat har vi byens bedste massører til dybdegående massage. Derfor har vi nu sammensat en varm og dyb behandling, som består af varme først og dernæst massage – en kombination, der på alle måder vil give dig den optimale behandling. Behandlingen starter i vores varme sauna.

Din krop bliver gennemvarm og smidig og du får derved større udbytte af din massage.

Varme-Ritualet før massagen medvirker til, at massøren under hele behandlingen kan arbejde i dybden uden, at du føler ubehag. Og efter behandlingen lover vi dig, at du vil kunne mærke en forandring i din krop. Kombinationen af varme og fysiurgisk massage er en kombination, som du med garanti bliver afhængig af.

Pris pr. person
900 kr.
Varighed: 50 min.

Buddha massage

Denne behandling indledes med massage af skuldre, nakke og ryg, så dine spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Dernæst følger en skøn ansigtskur, som består af rensning, peeling, maske og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med en nærende ansigtscreme. 

Ritualer kan tilkøbes.

Pris pr. person
800 kr.
Varighed: 80 min.

Buddha massage deluxe

Inkl. 30 min. ekstra massage, så du nu modtager en fuld kropsmassage.
Ritualer kan tilkøbes.

Pris pr. person
1.150 kr.
Varighed: 80 min.

Hot stone massage

En massageform hvor vi bruger varme lavasten. Kombinationen af hænder og varme sten, giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger utrolig effektivt og samtidig giver en indre ro og velvære.

Pris pr. person
1.100 kr.
Varighed: 110 min.

Hot stone massage deluxe

Her starter behandlingen med en fodkur.

Pris pr. person
1.500 kr.
Varighed: 50 minutter

Hamam Ceremoni

I Hamam-hulen får du varmen gennem de varme stenflader. Mens du indånder duften af vores tyrkiske sæbe, tager din behandler den grove handske i brug. Den bruges til at skrubbe døde hudceller af på den gode måde og samtidigt stimuleres kroppens blodcirkulation. Herefter bliver du indhyllet i det bløde sæbeskum af din terapeut. Sæbeskummet benyttes til din hamam massage. Gennem hele ceremonien påføres blødt varmt vand til din krop. En skøn kropsoplevelse, som efterlader din krop ren og blød, og du vil føle stort velvære. En behandling du kommer igen til.

Du kan dele denne behandling med en du har kær, så man er 2 personer om samme terapeut. I denne behandling skifter terapeuten fra person til person, så man får 25 minutters behandlingstid med hviletid mellem hvert trin. En dejlig behandling og oplevelse.

 • 2 personer
  1.000 kr.

  Varighed: 50 min

 • Varighed: 50 min
  1.000 kr.
  pr. person
Varighed: 50 min.

Ansigts- & hovedbundsmassage

Ansigts- og hovedbundsmassage giver velvære og letter spændinger. Ansigtet har ca. 40 muskler. De kan tilsammen danne mere end 7000 forskellige udtryk. Med vores ansigtsmimik udtrykker vi alle de følelser, vi har, så naturligvis har man mange spændinger i ansigtsmusklerne, kæben, nakken og hovedbunden. I denne behandling udføres massagen udelukkende omkring nakken, skuldrene, ansigtet og hovedbunden. Inden massagen afrenses ansigtet, ansigtet peeles og der afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Du vil opleve en effektiv afspænding i dine ansigts- og hovedbundsmuskler og opnå en fantastisk følelse af velvære samt se en fornyet ansigtsglød.

Pris pr. person
750 kr.
Varighed: 80 min.

Tempelmassage

Behandlingen starter med en ½ times forkælelse af sjæl og fødder. Du får et dejligt fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage – alt imens du nyder et glas bobler, lidt frisk frugt og finder roen. Du får også mulighed for at vælge den aromaolie, som efterfølgende skal bruges til din kropsmassage. Herefter følger 50 min. kropsmassage. Ritualer kan tilkøbes.

Pris pr. person
1.000 kr.
Varighed: 110 min.

Tempelmassage deluxe

Her afsluttes med en ansigtskur. Ritualer kan tilkøbes.

Pris pr. person
1.450 kr.
Varighed: 110 min.

Zen massage

Med vores fantastiske Zen massage genoprettes din krop og fyldes med en fornyet energi.
Denne behandling starter med en times fysiologisk helkropsmassage for at smelte spændingerne i dine muskler – efterfulgt af en time hvor din terapeut har fokus på ansigts-, nakke- og hovedbundsmassage designet til at lindre stress, spændinger og hovedpine.

Kan også hjælpe på angst og depression.
Efter Zen massagen anbefaler vi ro resten af dagen.

Pris pr. person
1.500 kr.
Varighed: 110 min.

Graviditetsmassage

Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten. Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører. Den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen.

Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære. Du kan således booke en hvilken som helst af vore behandlinger. Det er blot vigtigt, at det noteres i bookingen, at du er gravid. Hos vores behandlere er du og din baby i helt trygge hænder.