Skip to main content

Graviditetsmassage
med fokus på belastede steder

Wellness og massage er vigtigt i en tid, hvor kroppen forandres

Massage for gravide er en behagelig form for massage, hvor der er fokus på de steder på kroppen, der særligt bliver belastet, når du er gravid.

Kroppen forandres enormt meget i en graviditet, og det kan være sundt for sjæl, sind og krop at have lidt fokus på wellness og få gravid-massage, der er rettet særligt mod dig som gravid.

Det kan også være, at du kender en gravid, som du gerne vil forkæle med et massagegavekort til f.eks. fysiurgisk massage. Det er også muligt at få parmassage, hvis I gerne vil fokusere lidt på jer to, inden der kommer et nyt medlem til familien.

Vi har afdelinger med graviditetsmassage i både København og Kastrup.

Graviditetsmassage ud fra dine behov til gode priser

Gravid-massage hjælper dig med at være bedst muligt forberedt i forhold til de forandringer, som kroppen får, når du er gravid. Du kan slappe helt af, når du får graviditetsmassage, for vores behandlere har stor erfaring med at behandle gravide.

Du kan trygt overlade dig selv og din baby i massørens hænder, når det gælder graviditetsmassage. Massagen vil være afslappende på spændte muskler, og hvis du oplever at være bekymret eller stresset i forbindelse med graviditeten, kan det også være en stor hjælp.

Giv et gavekort til massage til en, du holder af. Gavekortet kan også benyttes til graviditetsmassage. 

Vi ser frem til at se dig.