Skip to main content
Ni’mat spa & wellness
Kom og nyd din eftermiddag i Ni’mat
Ni’mat spa & wellness

Eftermiddags Luksus

Med denne behandling vil vi tilbyde dig en mulighed for at forvandle din hverdagseftermiddag til ren forkælelse og tid til dig. Behandlingen varer 1.5 timer med fokus på fødder, hænder og hovedbundsmassage. Behandlingen starter med, at hænder og fødder svøbes i skumbalsam. Mens balsammen virker, modtager du hovedbundsmassage, som får kroppen til at stresse af og komme ned i gear.
Varighed: 75 min.
45 min. med terapeut 30 min. i vores Blomstersauna

Eftermiddags Luksus

Kom og nyd din eftermiddag i Ni’mat SPA. Med denne behandling vil vi tilbyde dig en mulighed for at forvandle din hverdagseftermiddag til ren forkælelse og tid til dig.

Behandlingen varer 1.5 timer med fokus på fødder, hænder og hovedbundsmassage. Behandlingen starter med, at hænder og fødder svøbes i skumbalsam. Mens balsammen virker, modtager du hovedbundsmassage, som får kroppen til at stresse af og komme ned i gear. Herefter modtager du hånd- og fodmassage, som begge er områder med punkter, der har stor indflydelse på hele kroppens velvære. Behandlingen afsluttes i vores blomstersauna, hvor varmen, lyset og den blide musik giver dig tid til ro og afslapning.

Eftermiddagsluksus kan bookes mandag til fredag 13.00 – 16.00.
Bookes behandlingen udenfor det nævnte tidsrum er prisen kr. 998,-

Behandlingens varighed:
75 minutter hvoraf 45 minutter er med din terapeut samt efterfølgende
30 minutter på egen hånd i vores Blomstersauna.


  • Fra 13.00 – 16.00
    695 kr.

    Pris pr. person. 

  • Udenfor 13.00 – 16.00
    998 kr.

    Pris pr. person.