Skip to main content
Ni’mat spa & wellness
Virksomheds- og firmamassage to go

Velvære, nydelse og forkælelse

Ni’mat spa & wellness

Giv dine medarbejdere noget ekstra wellness i hverdagen

Vi forkæler ikke kun vores gæster i spaen, men har udviklet vores koncept, så vi også kan tage ud til virksomheder og give deres medarbejdere noget velfortjent forkælelse. Med Ni’mat To Go kan du få to massører fra Københavns ældste og største spa ud til din virksomhed.

Udover vores To Go-ordning har vi vores fysiske afdeling, Ni’mat City i København K. Vores firmamassage benyttes primært af virksomheder i Københavnsområdet.

Firmamassage

Vores massør sætter din medarbejder i fokus

Tanken omkring et sundt arbejdsmiljø er et emne, som allerede har taget form i mange virksomheder og er blevet en del af arbejdsmiljøet. Og med Ni’mat massage To Go sikrer vi, at dine medarbejdere modtager en forebyggende eller behandlende fysiurgisk massage. Vi har kun de bedst uddannede fysiurgiske massører ansat, og vi arbejder hele tiden på at udvikle nye teknikker og behandlinger. Vores behandlere sætter dine medarbejdere i centrum, så forebyggelse eller fysiske gener behandles professionelt.
Firmamassage

Hvordan foregår firmamassage?

Vi ønsker naturligvis, at det skal være så nemt som muligt for et firma at tilbyde deres ansatte massage og wellness. Vi kommer altid ud med to massører, så vi i løbet af en arbejdsdag kan hjælpe op til 24 medarbejdere. For at det skal være så nemt for dine medarbejdere som muligt, stiller vi et bookingsystem til rådighed, så det er simpelt og hurtigt for medarbejderen at booke den ønskede massagetid.

OBS: Hvis dit firma eller virksomhed ønsker massage,
så er det nødvendigt, at du stiller et rum til rådighed.

Firmamassage

Har du pladsmangel?

Hvis du som virksomhedsejer ønsker at gøre brug af vores firmamassage, men måske ikke har pladsen på kontoret, så tilbyder vi at gøre brug af vores massagelastbil, der kommer direkte hen til virksomheden. Lastbilen er 55m2 og har tre behandlingsrum samt en stor afslapningslounge. Lastbilen vil være til rådighed mellem kl. 9.00 og 16.00. Tre dygtige fysiurgiske massører står klar til at give 24–30 medarbejdere en professionel massage af 30 min. varighed. Det er dokumenteret, at denne indsats giver øget produktivitet og mindre sygefravær udover at være et personalegode, som medarbejderne sætter stor pris på.

Firmamassage

Særtilbud til jeres medarbejdere

Som tilmeldt til massageordningen, har dine medarbejdere mulighed for at benytte vores spa i København og få 15 % rabat på behandlinger i vores spa mandag til torsdag. Tilbuddet gælder for medarbejder og én ledsager.
Finansiering

Finansiering af massageordning

Økonomisk tilbyder vi hos Ni’mat mange forskellige betalingsmuligheder for firmamassage.

Fælles finansiering

Flere virksomheder vælger en løsning, hvor medarbejderne selv betaler en andel af behandlingen. Dette kan øge medarbejdernes ejerskab for behandlingen, mens det samtidig mindsker udgiften for virksomheden. De udgifter, som virksomheden får som følge af en fælles finansieret model er stadigvæk fuldt fradragsberettigede.

Virksomheden finansierer

Mange virksomheder vælger at give medarbejderne en behandlingsordning omkostningsfrit, mod at medarbejderne flexer ud, mens de modtager behandlingen. Udgifterne, der er forbundet med ordningen, er fuldt fradragsberettiget for virksomheden.

Bruttolønordning

Virksomheden kan også vælge en model, hvor medarbejderne tilbydes behandlingsordningen på bruttolønsvilkår. Det betyder, at medarbejderne selv finansierer behandlingen, men gør det før skat, så den reelle besparelse er 35-42% afhængigt af indtægt og trækprocent.

Virksomheden forpligter sig til følgende:

 • Pris pr. behandling på 30 min
  fra 295 kr.
  (alt efter antal af medarbejdere)
 • Kørselstillæg
  800 kr.
  pr. besøg med lastbilen
 • Minimum 20 medarbejdere behandles pr. besøg
 • Virksomheden stiller rum og udstyr til rådighed. Vi hjælper gerne med indretning og indkøb.
 • Virksomheden varetager den samlede betaling til Ni’mat Spa via faktura hver måned for et aftalt antal minimum massager
 • Personalet fra Ni’mat Spa skal kunne benytte virksomhedens kantine til frokost
 • Lastbilen skal kunne parkeres foran virksomheden
 • Adgang til strøm 380 W ved brug af lastbilen
Kontakt os
Bestil fast ordning med firmamassage
Hvis det lyder til, at dit firma eller virksomhed kunne have godt af en massageordning, så tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information. I kan også købe massage-gavekort til jeres medarbejdere som fx julegave eller jubilæumsgave. I er også velkommen til at høre mere om vores japansk lifting, parmassage og saunagus.