Massage I NI’MAT CITY

I vores afdeling Ni’mat City i København K kan du nyde en lang række lækre massager – dem kan du læse mere om her på siden. Du kan bruge vores gavekort til alle behandlingerne. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Vil du vide mere, eller bestille en tid, kan du enten ringe på 33 15 89 55 eller sende en mail til nimat@nimat.dk.

Klassisk Fysiurgisk Massage Deluxe – kåret som bedste massage i Ni’mat 2021

Hos Ni’mat har vi byens bedste massører til dybdegående massage. Derfor har vi nu sammensat en varm og dyb behandling, som består af varme først og dernæst massage – en kombination, der på alle måder vil give dig den optimale behandling.

Behandlingen starter i vores varme univers – Sauna eller Hamam. Varme-Ritualet varierer mellem Hamam og Saunagus og er ikke selvvalgt. Du bliver guidet gennem dette Ritual af vores Varmemester, så din krop bliver gennemvarm og smidig og du derved får større udbytte af din massage. 

Varme-Ritualet før massagen medvirker til, at massøren under hele behandlingen kan arbejde i dybden uden, at du føler ubehag. Og efter behandlingen lover vi dig, at du vil kunne mærke en forandring i din krop. 

Kombinationen af varme og fysiurgisk massage er en kombination, som du med garanti bliver afhængig af.

 Varighed: 80 min kr. 850,- pr. person

Afsæt i alt 2 timer for besøget hos os.

Kan kun bookes i City

Klassisk fysiurgisk massage

Denne type massage er en afspændende dybdemassage, hvor der arbejdes med hver muskel fra udspring til hæfte. ’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd.

Massagen afhjælper eksempelvis personer med overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd).

Du kan vælge udelukkende at bestille tid til en klassisk fysiurgisk massage, eller du kan kombinere den med én eller flere af vores Ritualer, som bestilles på dagen.

Varighed: 50 min kr. 700,- pr. person

Varighed: 80 min kr. 900,- pr. person

HOT STONE MASSAGE

En massageform hvor vi bruger varme lavasten. Kombinationen af hænder og varme sten, giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger utrolig effektivt og samtidig giver en indre ro og velvære.

Varighed: 80 min. kr. 1.100,- pr. person

TILKØB VARM CANDLE/OLIE MASSAGE

Har du brug for en blid og afstressende massage, så skal du vælge den varme oliemassage fra “Kalahari Aromatic Massage Candle”. Den varme olie fra massagelyset anvendes ved udførelsen af den fysiurgiske massage og giver dig indre ro og en fantastisk varme i kroppen.

Du skal vælge imellem en af de eksotiske duftelys inden din behandling, så kom i god tid.

Pris kr. 200,- pr. person i forbindelse med din massage

BUDDHA MASSAGE

Denne behandling indledes med massage af skuldre, nakke og ryg, så dine spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Dernæst følger en skøn ansigtskur, som består af rensning, peeling, maske og hovedbund­massage. Behandlingen afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Varighed: 50 min kr. 750,- pr. person

Ritualer kan tilkøbes.

BUDDHA MASSAGE DELUXE

Inkl. 30 min. ekstra massage, så du nu modtager en fuld kropsmassage.

Varighed: 80 min kr. 950,- pr. person

Ritualer kan tilkøbes.

Info

Aldersgrænsen for adgang til Ni’mat Spa er 16 år. Men er du i følgeskab med en voksen og begge modtager behandling, er der ingen aldersgrænse.

TEMPELMASSAGE

Behandlingen starter med en ½ times forkælelse af sjæl og fødder. Du får et dejligt fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage – alt imens du nyder et glas bobler, lidt frisk frugt og finder roen. Du får også mulighed for at vælge den aromaolie, som efterfølgende skal bruges til din kropsmassage.

Herefter følger 50 min. kropsmassage.

Varighed: 80 min kr. 950,- pr. person.

Ritualer kan tilkøbes.

TEMPELMASSAGE DELUXE

Her afsluttes med en ansigtskur.

Varighed: 110 min. kr. 1.250,– pr. person.

Ritualer kan tilkøbes.

GRAVIDITETSMASSAGE

Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten. Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører. Den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen.
Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære. Du kan således booke en hvilken som helst af vore behandlinger.
Det er blot vigtigt, at det noteres i bookingen, at du er gravid.

Hos vores behandlere er du og din baby i helt trygge hænder.