Wellness i København

Spa og wellness i København

Bliv forkælet fra top til tå med wellness i København. Hos Nimat Spa tilbyder vi forskellige typer wellness som spa, massage og andre afslappende behandlinger.

Til alle vores skønne behandlinger har du mulighed for at tilkøbe lidt ekstra wellness. Ønsker du den højeste grad af forkælelse, vil vi anbefale et tilkøb af følgende behandlinger.

HÅRKUR

Som tilkøb anbefaler vi vores fantastiske hårkur. Som start på din behandling påfører vi vores hårkur/hovedbunds peeling. Hårkuren bliver masseret ind i håret, og vi udfører en peeling af din hovedbund.

Hårkuren, som består af masser af vitaminer og mineraler forvandler dit hår og efter behandlingen er der ikke tvivl om resultatet – det kan ses og mærkes. Varighed: ½ time kr. 350,- pr. person (kun ved tilkøb til anden behandling).

Ansigtskur

Afslut din massage med en skøn ansigtskur, som starter med en ansigtsrens, peeling og maske, samt en dejlig ansigts- og hovedbundsmassage. Varighed: ½ time kr. 400,- pr. person.

Håndkur

Afslut din massage med et dejligt varmt håndbad efterfulgt af en peeling og en fugtmaske til dine hænder, samt en skøn massage med nærende fugtighedscreme. Varighed: ½ time kr. 400,- pr. person.

Fodkur

Vi anbefaler du starter din behandling, med et dejligt varmt fodbad efterfulgt af peeling og en fugtmaske til dine fødder, samt en skøn fodmassage med nærende fodcreme. Varighed: ½ time kr. 400,- pr. person.

Guldægget (kun hos Ni’mat Clarion)

En tur i Guldægget skaber indre ro og fordybelse, en magisk og anderledes oplevelse. Anbefales før eller efter din massage. Varighed: 15 min. kr. 200,- (tilkøb i forbindelse med behandlinger kr. 150,-)

Mælkebad inkl. bobler og frugt (kun hos Ni’mat Clarion)

Vi anbefaler et dejligt varmt og afslappende karbad med mælk og duftolie, sænk farten inden din behandling inkl. frugt og et glas bobler. OBS! Kan kun bookes mandag til torsdag. Varighed: 30 min. Kr. 250,- pr. person.

Detox Tempel (kun hos Ni’mat Clarion)

Med vores Detox behandlinger får din krop hjælp til at komme af med affaldsstoffer og kickstarte et evt. vægttab.

Ønsker du at smide de overflødige kilo, men ikke har tiden til de mange timer i træningscentret, så har vi løsningen til dig.

Helt uden at du skal røre en finger arbejder maskinen, alt imens du nyder oplevelsen og drømmer dig langt væk fra hverdagens stress.

Detox behandlingerne er et nemt og hurtigt alternativ, når kost og motion ikke længere er nok til at skabe et tilfredsstillende vægttab.

Behandlingerne opstrammer desuden kurverne på din krop, reducerer cellulitis og væskeophobninger, mens varmeterapien hjælper din krop til bedre at kunne komme af med ophobede affaldsstoffer, og den får en naturlig glød og føles silkeblød.

En dejlig oplevelse, der med fordel kan kombineres med adgang til vores lækre “Orientalske Vandtempel”

Varighed: fra 20 min. kr. 400,- pr. person. Tilkøb “Orientalske Vandtempel” kr. 150,-

wellness i københavn