Wellness & massage gavekort

Få luksuriøs massageoplevelse

Køb et gavekort hos Ni’mat og giv dig selv eller en, du holder af en dejlig og afslappende oplevelse med enten massage eller spa.

Et wellness gavekort til Ni’mat Spa giver både glæde og nærvær, og det er en oplagt gaveidé til enhver slags fest og fejring. Om det er årets julegave til partneren, en gave til værtinden, eller bare til en du synes, trænger til forkælelse.

Så kan et gavekort til massage, spa eller anden forkælelse hos Ni’mat være helt perfekt.

Køb gavekort online

Køb gavekort til massage eller wellness online

Hos Ni’Mat Spa sælger vi gavekort hele året rundt og til enhver lejlighed, og du behøver ikke at vælge en specifik behandling.

Du kan i stedet vælge et beløb til gavekortet, som passer dig.

Du kan vælge enten at besøge en af vores afdelinger, hvor vi kan udstede gavekortet til dig med det samme. Men du har også mulighed for at købe det online.

Det er nemt, og det vækker glæde og begejstring.

Køb wellness gavekort

wellness gavekort til massage og spa hos Ni'mat

massage gavekort kan være til en bambus massage

wellness gavekort til massage og spa hos Ni'mat

Hvilke behandlinger anbefaler vi?

Selvom du ikke behøver bestemme en bestemt behandling, når du køber et wellness gavekort. Så kommer vi altid gerne med vores anbefalinger.

Vi kan blandt andet anbefale vores signatur behandling: “Bambus Massage”, som er en gammel asiatisk behandlingsform, som både er unik og effektiv.

Kombinationen af den klassiske fysiurgiske massage og de hule organiske bambusrør, er en god kombination for at kunne gå mere i dybden, reducere spændinger, samt stimulere sanserne. Et must for krop og sjæl!

Varighed: 50 min. kr. 1.000,- eller 80 min. kr. 1.300 pr. person.