PERSONALE

FANNAR

Mit navn er Fannar Gudmundsson, jeg er 32 år og er født på Island.

Jeg har en terapeutisk uddannelse i healingmassage, samtaleterapi, anatomi, fysiologi og sygdomslære. Ud over min uddannelse, har jeg taget et kursus i sportsakupunktur. Siden 2011 har jeg arbejdet selvstændigt i virksomheder, hvor der er ret stor efterspørgsel efter massage.

Jeg har været ansat i Ni`mat Spa siden 2010 og arbejder primært i spa-afdelingen på Clarion Cph Airport. Jeg elsker mit arbejde og hos mig får du altid god service og behandling på højt niveau.

KATE

My name is Kate, I am a skin and massage therapist.

I have a title of Bachelor of Cosmetology and Health Promotion.

Over the last 10 years of my professional career, cosmetology has become for me a holistic approach to beauty and health. That why it is very important for me to use clean and effective products so that you can see and notice that there has been a change.

I have extensive experience in treating acne, hyperpigmentation and premature skin aging.

I take pleasure in performing each treatment according to your needs and I will always do my utmost to make you feel comfortable and satisfied.

I look forward to seeing you!

KRASIMIR

Hej, mit navn er Krasimir. Jeg er født og opvokset i Bulgarien, hvor jeg blev uddannet som sportsmassør. Jeg har taget min uddannelse i 2002. Derefter har jeg blandt andet arbejdet som sportsmassør med et fodboldhold på Cypern og senere været tilknyttet et femstjernet Balneotherpy Spa-hotel. Jeg har arbejdet med mennesker, der har haft fysiologiske skader og helbredsmæssige problemer.

Mine kompetencer er:

  • Medical and sport massage
  • East Asian Chinese massage
  • lymfe massage
  • japansk saionji massage
  • moxer
  • cupping massage
  • electroterapi
  • cryotherapi

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

KRISTIN

Jeg hedder Kristin, er 55 år og fra Island. Har været i branchen siden 1981. Startede som kosmetolog (CIDESCO), massage terapeut efterfulgt af zoneterapeut uddannelse. Blev færdig uddannet på skolen for psykomotorik som afspændings pædagog i 2007, for at bedre kunne forstå sammenhæng mellem psyke og krop, en holistisk indgang til mennesket. Jeg har nu arbejdet hos Ni´mat i 7 år både på Hotel Clarion Cph Airport og Hotel Kong Arthur. Jeg giver alle former for kropsbehandlinger med speciale i graviditetsmassage, som er mit store interesseområde.

Miljøet her hos Ni´mat elsker jeg. Her er en vidunderlig atmosfære, et sted hvor man kan være mindful. Jeg har jeg fantastiske kollegaer her fra hele verden, og vi udveksler ideer tværfagligt, som styrker vores udvikling og viden inden for faget. Tag det første trin fuld af tillid. Du behøver ikke at se hele trappen, tag blot det første trin.

MESHA

Jeg er uddannet sportsmassør, og har igennem årene hjulpet et utal af folk med forskellige fysiske problemer.

Jeg startede min massør karriere i 2004. Jeg er stærk som en bjørn og kendt for at give en god, effektiv og dybdegående massage. Så hvis du trænger til en god og grundig massage, så kan det stærkt anbefales at booke en tid hos mig.

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

SAMANTHA – SUPERVISOR

My name is Samantha and I am a certified massage therapist from Pennsylvania, USA. I speak both English and Danish. I graduated from National Academy of Massage Therapy and Healing Sciences in 2010. I am educated in corrective muscle therapy techniques, anatomy, physiology and pathology for massage. Since graduation I have worked in the spa industry, as well as taking massage continuing education courses. Since living in Denmark I have also been educated in cupping therapy which I am proficient at. I use my extensive massage skills to give my clients a personalized treatment. I believe massage is about the wellness of mind and body.

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

TINE

Mit navn er Tine og jeg er kosmetolog. Jeg kommer fra Sønderjylland og er uddannet hudterapeut i Kolding – Senere har jeg taget Japansk lifting kursus i Roskilde. Det er fedt at have et arbejde, hvor hver dag er unik og aldrig den samme. Jeg elsker at arbejde i et fag, hvor der hele tiden sker nye ting og ny udvikling og hvor man hele tiden bliver klogere. Et fag hvor man følger med tiden og hele tiden holder sig opdateret. Huden er et spændende område! Jeg har de sidste fem år arbejdet med økologisk hudpleje, hvilket for mig er vigtigt. Jeg synes, at det er fantastisk at arbejde med nogle af de bedste produkter på markedet.

Husk at din huds tilstand kan ændre sig, så er der noget du er i tvivl om, så book en tid ved mig og så ser vi på det. Det er for mig vigtigt, at min kunde føler sig godt tilpas og går ud af døren med et smil på læben. Jeg håber vi ses 🙂

MARIE

Mit navn er Marie og jeg er en energifyldt, nysgerrig svensk kvinde, som brænder for mit fag. Jeg har arbejdet som hudterapeut og makeup artist i København i snart 17 år. Min passion er innovativ hudpleje, men frem for alt hele konceptet med at gøre mennesker glade og at give den bedste behandling. Jeg har i 13 år drevet min egen grønne skønhedsklinik i indre København, hvor fokus var på økologi og at værne om miljøet, hele vejen gennem. Efter mange år som selvstændig, var det tid til at prøve noget nyt, så selvfølgelig var det hos Ni’mat Spa jeg skulle arbejde. For mig er omgivelser og atmosfære lige så vigtig, som en god behandling. Hos Ni`mat Spa har jeg mange faste kunder fra mit gamle firma, men glæder mig rigtig meget til at byde dig velkommen!

SANDRA

I 2007 blev jeg uddannet Medicinsk Massage-terapeut og SPA-terapeut i Malmø og jeg har arbejdet hos Ni´mat siden 2008. I min uddannelse lærte jeg Svensk Klassisk massage, Behandlings massage, Sports massage, Taktile berøring og til at arbejde med dem, der har sygdomme som Parkinsons, slagtilfælde etc. I 2012 tog jeg en uddannelse som Økologisk Hudterapeut, da jeg elsker vores moder jord! Siden 2012 har jeg kun arbejdet for Ni’mat både på Hilton og Kong Arthur men jeg har også tidligere arbejdet i Købmagergade og i Lufthavnen, da Ni’mat lå der. Jeg kan lide at arbejde med forskellige former for massage – så kom til mig, hvis du ønsker en behandlings massage eller en afslappende massage!

IEVA

My name is Ieva (Eve) 26years old, born in Latvia and spent the last 7years studying and living in Edinburgh Scotland. I have been in industry since 2011 studied cosmetology including massage for 4 years holding HND (Highest National Diploma). I’m qualified in various treatments like nails, waxing, facials, advanced electrotherapy treatments, reflexology, spa treatments, aromatherapy, deep tissue massage. Have worked with well known brands like Decleor, Murad, Elemis, CACI. I am an open and honest person who treats others with respect and a very good listener. Happy clients is my main motivation and reason why I love being a therapist. Looking forward meeting you!

FELICIA

My name is Felicia and I am from Hungary. I graduated as a massage therapist in 2016. My studies focused on Swedish and deep tissue massage and on the anatomy and physiology of the body. I also finished my bachelor´s in psychology as I favour the holistic approach to the body. Since then I have been looking for opportunities to gain new experiences and to use my knowledge to help people. Everybody´s life and body is different, so I always try to give a personalised massage, relaxing and thorough at the same time. I am looking forward to meeting you!

Denne terapeut arbejder også med Cupping. I de tilfælde hvor terapeuten vurdere at cupping vil gavne evt. spændinger eller smerter, kan det blive en ekstra del af din behandling, uden ekstra omkostninger. Dette er naturligvis altid i overensstemmelse med gæsten. Læs mere om Cupping på: www.cupping.dk

LOUISE

Hej, Mit navn er Louise.

Jeg har altid haft en stor interesse for skønhed og pleje af huden, og engagerer mig derfor meget i at gøre mit bedste i hver behandling jeg udfører. For mig er det vigtigt, at du føler dig afslappet, og at du kommer ud med et godt resultat efter en behandling hos mig. Jeg ser frem til at byde dig velkommen.

JASMINA

Mit navn er Jasmina. Jeg er 24 år – født og opvokset i Sverige. Taler flydende svensk, spansk og engelsk.

Jeg har studeret på Germaine De Capuccini i Chile, hvor jeg blev uddannet som massage-terapeut og kosmetolog i 2017. Siden har jeg arbejdet på forskellige Spa-er, og jeg har deltaget på flere kurser indenfor helse og skønhed, hvor jeg har beskæftiget mig med hotstone-behandlinger, kropsindpakninger, ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure.

Jeg har mange gange oplevet at høre, at jeg har magiske hænder. Det vigtigste for mig er, at du som kunde oplever min behandling som afslappende og luksuriøs. Vi fortjener alle at få en sådan oplevelse.

SEVIM

Mit navn er Sevim, og jeg kommer fra Tyrkiet.

Efter endt uddannelse 2012 har jeg brugt min erfaring som massør, kosmetolog og Hamam behandler. Jeg har siden udøvet dette både i Tyrkiet og Danmark.

Jeg har undervejs deltaget i flere forskellige kurser, så som hudpleje og massagebehandlinger som klassisk fysiurgisk, sport, wellness samt traditionel cupping Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til at giver dig lige den behandling, som du har brug. Som en ekstra kompetence kan jeg tilbyde dig en ægte fantastisk Tyrkisk Hamam behandling.

SOFIA

My name is Sofia and I am 28 years old. I was born in Argentina and I moved to Denmark recently. Here Nimat opened the doors for me and I feel at home!

Regarding my education, I started in the world of aesthetics in 2012 taking the masseur course. Then it was a beautiful path in which I got to know different areas of personal care. I trained as a cosmetologist, makeup artist and manicurist. I am known for giving deep massages, where the next day you feel the difference in your body and feel better. However, I also adapt to whatever you want! The idea is that you come to relax, have a great time See you soon!

VERONICA

My name is Veronica, and I am an experienced massage therapist.

As a person I am ambitious and motivated, and I have many years of experience with SPA treatments, aromatherapy, and wellness both in Singapore and Denmark. I always enjoy learning new things and I do my best to make to meet the requirements from my guests.

My skills are deep tissue massage, classic massage, trigger points and massage technique exercises.

I look forward to meeting you in Ni’mat Massage & SPA.

EMMA

My name is Emma. In 2005 I became a certified medical massage therapist and spa therapist in complementary medicine university of Malmö. Since then, I have worked full time helping people and animals with their health. My massage technique is based on deep tissue massage and stretching, but also elements of other methods such as acupressure.
Through various courses and my deep interests in health , among other things, have I trained to develop balance, calm and harmony between body and soul, in order to be able to give you a safe treatment. Not least, I learned a lot while working with and by my clients and through my own life experiences.

I am certified in different treatments such as fascia vibe massage, therapeutic massage, homeopathy, kum nye healing massage, bowen therapy, aura-soma consultation, spa therapy, sports massage, trigger point treatment and stretching techniques.

I am looking forward to seeing you here at Nimat Spa.


NI'MAT CITY

HOTEL KONG ARTHUR
VENDERSGADE 27
1363 KØBENHAVN K
NIMAT@NIMAT.DK
(+45) 33158955

TELEFONTID HVERDAGE: 9-17
33 15 89 55

MANDAG TIL FREDAG 10-21
LØRDAG 10-20
SØNDAG 10-18

NI'MAT CLARION

ELLEHAMMERSVEJ 20
2770 KASTRUP
NIMAT@NIMAT.DK
(+45) 33158955

TELEFONTID HVERDAGE: 9-17
33 15 89 55

MANDAG TIL FREDAG 15-21
LØRDAG 10-19
SØNDAG 10-17