Parmassage og spa

Parmassage i København

Ni’mat Spa har de bedste rammer for en dejlig parmassage. Uanset hvilken af vores behandlinger I vælger, lytter vi altid til jeres ønsker.

”Massage & spa for to” behandlingerne er blot til inspiration, da alle vores kropsbehandlinger kan bookes til par. Alle vores behandlinger for to kan udføres i dobbeltrum, så I kan nyde oplevelsen sammen.

ØSTENS STJERNE inkl. Vandtempel – VORES YPPERSTE BEHANDLING!

I 4 timer vil du føle dig som en stjerne. Behandlingen indledes med en dejlig fodkur, hvorefter I bliver ført til massagerummet. Her venter først massage, der udføres med varme lavasten.

Kombinationen af hænder og de varme sten giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger og samtidig giver en indre ro. Efter den afslappende kropsmassage lader vi varm og beroligende olie ramme panden (det tredje øje), hvorefter det løber gennem håret.

Herefter starter hovedbundsmassagen efterfulgt af en skøn ansigtsmassage. Behandlingen afsluttes med en kropspeeling. Når tidspunktet passer jer, serveres en dejlig Antipasti eller Sushi samt et glas vin eller juice.

Varighed: Ca. 4 timer (behandlingstid 140 min. ) kr. 2.550,-pr. person.

BOOKING

MINI CEREMONI inkl. Vandtempel

Denne behandling består af en 25 min. dejlig massage af skuldre, nakke og ryg, så spændinger forsvinder, og roen indfinder sig.

Efter massagen får I udleveret en saltpeeling, som I selv benytter i aromadampbadet i vores Vandtempel. Når tidspunktet passer jer, serveres en dejlig Antipasti eller Sushi samt et glas vin eller juice.

Varighed: Ca. 2 timer (behandlingstid: 25 min.) kr. 950,- pr. person

Mini Ceremoni DELUXE inkl. fodkur

Varighed: Ca. 2 1/2 time (behandlingstid 50 min.) kr. 1.250,- pr. person.

ØSTENS CEREMONI inkl. Vandtempel

Vores forkælelse af jer begynder med 50 min. skøn parmassage. Efter behandlingen får I udleveret en saltpeeling, som I selv benytter i aromadampbadet i vores Vandtempel.

Når tidspunktet passer jer, serveres en dejlig Antipasti eller Sushi samt et glas vin eller juice.

Varighed: Ca. 2 1/2 time (behandlingstid 50 min.) kr. 1.250,- pr. person.

Østens Ceremoni DELUXE inkl. fodkur:

Varighed: Ca. 3 timer (behandlingstid 80 min.) kr. 1.550,- pr. person

parmassage og spa for to

Tempelmassage INKL: VANDTEMPEL

Behandlingen starter med en ½ times forkælelse af sjæl og fødder. Du får et dejligt fodbad, peeling, maske og fodmassage – alt imens du nyder et glas bobler, lidt frisk frugt og finder roen. Efterfølgende skal du forkæles med kropsmassage.

Varighed: 80 min. kr. 1.100,- pr. person

Tempel Deluxe afsluttes med hånd- eller ansigtskur. Varighed: 110 min. kr. 1.400,- pr. person.

God Ni’mat Morgen INKL VANDTEMPEL

Start jeres morgen “hverdag eller weekend”, med en afslappende og afstressende massage efterfulgt af en morgenmadstallerken med kaffe eller te, serveret i vores ”Orientalske Vandtempel”. En god start på dagen!

Varighed: Ca. 2 1/2 time (behandlingstid 50 min.) inkl. morgenmad kr. 1.100,- pr. person.

God Ni’mat Morgen Deluxe inkl. fodkur og morgenmad

Varighed: Ca. 3 timer (behandlingstid 80 min.) kr. 1.400,- pr. person.