Ni`mat Massage To Go

Ni’mat Massage To Go universet kommer til jer!

Ni’mat Massage og Spa er den ældste og største Spa i København. Vi har kun de bedst uddannede fysiurgiske massører ansat, og vi arbejder hele tiden på at udvikle nye teknikker og behandlinger. Vi har nu besluttet at videreføre vores koncept ud på arbejdspladserne, hvor vi ved tanken omkring et sundt arbejdsmiljø er et emne, som allerede har taget form i mange virksomheder.

Vi kommer til jer

”Ni’mat TO GO” er vores helt nye univers, som kommer til jer i form af en meget stor lastbil på 55m2 med 3 behandlingsrum og en dejlig stor afslapningslounge. Ni’mat vil nu give medarbejdere en unik mulighed for at modtage en behandling i vores atmosfærefyldte rammer, en kopi af spaafdelingerne i byen, Ni´mat City og Ni`mat Clarion. En behandling som på alle måder kan afhjælpe og forebygge skader.

Lastbilen vil være til rådighed mellem kl. 9.00 og 16.00, hvor den bliver parkeret uden for jeres virksomhed. Tre dygtige fysiurgiske massører står klar til at give 24 –30 af jeres medarbejdere en meget professionel massage af 30 min. varighed.

Betalingsform: Minimum 25 ansatte skal ønsker massage pr. besøg/dag. Pris kr. 285,- pr. ½ times massage inklusiv omklædning og klargøring af massagerum.

Virksomheden betaler hele massagen

  • Virksomheden giver tilskud til massagen
  • Virksomheden giver personalet mulighed for, at massagen bliver betalt over lønnen ”bruttolønsordning”, hvilket svarer til, at en massage som koster kr. 285,- i gennemsnit kommer til at koste kr.180,- pr. massage efter skat.

Ved en virksomhedsordning får det tilknyttede personale ydermere en fordel på 15% på alle behandlinger, når man besøger en af Ni’mats spaafdelinger mandag til torsdag med 1 ledsager.

    Virksomheden forpligter sig til:

  • Varetage samlet betalingen til Ni’mat Spa via. faktura hver måned for et aftalt antal minimum massage.
  • Kørselstillæg på kr. 800,- pr. besøg.
  • Personalet fra Ni’mat Spa har mulighed for at benytte kantinen til frokost.
  • Lastbilen skal kunne parkeres foran virksomheden.
  • Adgang til strøm 380 W

Kontakt os vedr. ”Ni`mat Massage To Go” på telefonnr. 33158955 eller skriv til hanne@nimat.dk for yderligere information.