Ni`mat Massage To Go

Ni’mat Massage To Go universet kommer til jer!

Ni’mat Massage og Spa ejer den ældste og største Spa i København. Vi har kun de bedst uddannede fysiurgiske massører ansat, og vi arbejder hele tiden på at udvikle nye teknikker og behandlinger. Vi viderefører vores koncept ud til arbejdspladserne, hvor tanken omkring et sundt arbejdsmiljø er et emne, som allerede har taget form i mange virksomheder og er blevet en del af arbejdsmiljøet.

Ni’mat To Go kommer til din virksomhed og sikrer, at jeres medarbejdere modtager en forbyggende eller behandlende massage. Vores meget dygtige behandlere sætter jeres medarbejderne i centrum så forebyggelse eller fysiske gener behandles professionelt. Ni’mat har eksisteret siden 2001 og har 45 friske medarbejdere ansat.

Praktik:

Virksomheden stiller et rum til rådelighed, hvor der udføres massage til medarbejderne af to af vores medarbejdere.

Ni’mat kommer altid med to massører, så dagen ender med 20 til 24 glade medarbejdere.

Ni’mat stiller bookingsystem til rådighed, så det er nemt for medarbejderne at booke deres massagetid.

Når man er tilmeldt massageordningen, så får de medarbejdere, som måtte ønske at benytte byens ældste og største spa 15 % på behandlinger i vores 2 spaer mandag til torsdag. Tilbuddet gælder for medarbejder og ledsager.

Lastbilen er for nogle virksomheder svaret på pladsmangel og mulighed for at tilbyde sine medarbejdere nogle atmosfærefyldte og hyggelige rammer.

”Ni’mat TO GO” har en massage lastbil – og her kommer vores univers til jer i form af en meget stor lastbil på 55m2 med 3 behandlingsrum og en dejlig stor afslapningslounge. Ni’mat’s Lastbil er en kopi af spaafdelingerne i byen, Ni´mat City og Ni`mat Clarion..

Lastbilen vil være til rådighed mellem kl. 9.00 og 16.00, hvor den bliver parkeret uden for jeres virksomhed. Tre dygtige fysiurgiske massører står klar til at give 24 –30 af jeres medarbejdere en meget professionel massage af 30 min. varighed.   Det er dokumenteret, at denne indsats giver øget produktivitet og mindre sygefravær udover at være et personalegode, som medarbejderne sætter stor pris på.

Økonomisk er der mange muligheder:

Fælles finansiering

Flere virksomheder vælger en løsning, hvor medarbejderne selv betaler en andel af behandlingen. Dette kan øge medarbejdernes ejerskab for behandlingen, mens det samtidig mindsker udgiften for virksomheden. De udgifter, som virksomheden får som følge af en fælles finansieret model, er stadigvæk fuldt fradragsberettigede.

Virksomheds finansiering

Mange virksomheder vælger at give medarbejderne en behandlingsordning omkostningsfrit mod at medarbejderne flekser ud, mens de modtager behandlingen. Udgifterne forbundet med ordningen er fuldt fradragsberettiget for virksomheden.

Bruttolønsordning

Virksomheden kan også vælge en model, hvor medarbejderne tilbydes behandlingsordningen på bruttolønsvilkår. Det betyder, at medarbejderne selv finansierer behandlingen, men gør det før skat, så den reelle besparelse er 35-42% afhængigt af indtægt og trækprocent.

    Virksomheden forpligter sig til:

  • Pris pr. behandling 30 min. fra kr. 295,- alt efter antal af medarbejdere.
  • Minimum 20 medarbejdere pr. besøg.
  • Virksomheden stiller rum og udstyr til rådighed. Vi hjælper gerne med indretning og Indkøb.
  • Varetager samlet betalingen til Ni’mat Spa via faktura hver måned for et aftalt antal minimum massage.
  • Personalet fra Ni’mat Spa skal kunne benytte virksomhedens kantine til frokost.
  • Kørselstillæg på kr. 800,- pr. besøg med lastbilen.
  • Lastbilen skal kunne parkeres foran virksomheden.
  • Adgang til strøm 380 W ved brug af lastbilen.

Kontakt os vedr. ”Ni`mat Massage To Go” på telefonnr. 33158955 eller skriv til heidi@nimat.dk for yderligere information.