NI’MAT CLARION

FYSIURGISK MASSAGE OG ANDRE MASSAGEFORMER I NI’MAT CLARION.
HVAD ER FYSIURGISK MASSAGE?

Fysiurgisk massage er en afspændende dybdemassage, hvor der arbejdes med hver muskel fra udspring til hæfte. ’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd.

Fysiurgisk massage afhjælper eksempelvis personer med overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd).

KLASSISK FYSIURGISK MASSAGE INKL. VANDTEMPEL

Fysiurgisk massage er en dybdegående og klassisk massageform, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Vi arbejder specifikt med at sammensætte massagen ud fra dine behov. Massagen vil blive udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kredse om dig.

Varighed 50 min. kr. 850,- pr. person.

Varighed 80. min. kr. 1.100,- pr. person.

Du kan vælge udelukkende at bestille tid til en klassisk fysiurgisk massage, eller du kan som mange andre kombinere den fysiurgiske massage med andre af vores populære behandlinger.

TEMPELMASSAGE INKL. VANDTEMPEL

Behandlingen starter med en ½ times forkælelse af sjæl og fødder. Du får et dejligt fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage – alt imens du nyder et glas bobler, lidt frisk frugt og finder roen. Du får også mulighed for at vælge den aromaolie, som efterfølgende skal bruges til din kropsmassage.

Herefter følger 50 min. kropsmassage.

Varighed: 80 min kr. 1.100,- pr. person.

TEMPELMASSAGE DELUXE

Her afsluttes med en hånd- eller ansigtskur.

Varighed: 110 min. kr. 1.400,– pr. person.

BUDDHA MASSAGE INKL. VANDTEMPEL

Denne behandling indledes med massage af skuldre, nakke og ryg, så dine spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Dernæst følger en skøn ansigtskur, som består af rensning, peeling, maske og hovedbund­massage. Behandlingen afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Varighed: 50 min kr. 900,- pr. person

BUDDHAS MASSAGE DELUXE

Inkl. 30 min. ekstra massage, så du nu modtager en fuld kropsmassage.

Varighed: 80 min. kr. 1.100,- pr. person.

VARM CANDLE/OLIE MASSAGE INKL. VANDTEMPEL.

Har du brug for en blid og afstressende massage, så skal du vælge den varme oliemassage fra “Kalahari Aromatic Massage Candle”. Den varme olie fra massagelyset anvendes ved udførelsen af den fysiurgiske massage som giver dig indre ro og en fantastisk varme i kroppen.

Du skal vælge imellem en af de eksotiske duftelys inden din behandling, så kom i god tid.

Varighed: 50 min. kr. 1.050,- pr. person.

HOT STONE MASSAGE INKL. VANDTEMPEL

En massageform hvor vi bruger varme lavasten. Kombinationen af hænder og varme sten, giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger utrolig effektivt og samtidig giver en indre ro og velvære.

Varighed: 80 min. kr. 1.300,- pr. person.

HOT STONE DELUXE

Inkl. fodkur.

Varighed: 110 min. kr. 1.600,- pr. person.

GRAVIDITETSMASSAGE

Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten.

Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører. Den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen. Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære.

Massagen virker afslappende på både spændte muskler og bekymrende tanker. Massagen giver dig større velvære, kropslighed, glæde og tålmodighed.

Vores behandlere har god erfaring indenfor gravidmassage og du kan derfor slappe fuldstændigt af og lade behandleren tage sig af dig og din krop. Hos vores behandlere er du og din baby i helt trygge hænder.

Du kan som gravid således booke en hvilken som helst af vore behandlinger. Det er blot vigtigt, at det noteres i bookingen, at du er gravid, så din terapeut kan tage det nødvendige hensyn til dig.

VANDTEMPEL OG LOUNGE

I vores spa på Clarion har du mulighed for at benytte vores hyggelige Vandtempel, som altid er inkl. i forbindelse med kropsbehandlinger. Vi sørger for badekåbe, tøfler og hånd­klæde, så det eneste du selv skal medbringe, er badetøj. Udover vores Vandtempel med spafaciliteter kan vi tilbyde en hyggelig og afslappende lounge.

INFO

Aldersgrænsen for adgang til Ni’mat Spa er 16 år. Men er du i følgeskab med en voksen og begge modtager behandling, er der ingen aldersgrænse.

KONTAKT OS

Vil du vide mere, eller bestille en tid, kan du enten ringe på 33 15 89 55 eller sende en mail til nimat@nimat.dk.