Velkommen til NI’MAT CLARION

I vores afdeling Ni’mat Clarion på Hotel Clarion Copenhagen Airport kan du nyde en lang række lækre massager – dem kan du læse mere om her på siden. Du kan bruge vores gavekort til alle behandlingerne. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Vil du vide mere, eller bestille en tid, kan du enten ringe på 33 15 89 55 eller sende en mail til nimat@nimat.dk.

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage er en afspændende dybdemassage, hvor der arbejdes med hver muskel fra udspring til hæfte. ’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd.

Denne type massage afhjælper eksempelvis personer med overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd).

Buddha massage inkl. vandtempel

Denne behandling indledes med massage af skuldre, nakke og ryg, så dine spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Dernæst følger en skøn ansigtskur, som består af rensning, peeling, maske og hovedbund­massage. Behandlingen afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Varighed: 50 min kr. 950,- pr. person

Buddha massage Deluxe 
inkl. Vandtempel

Inkl. 30 min. ekstra massage, så du nu modtager en fuld kropsmassage.

Varighed: 80 min. kr. 1.350,- pr. person.

Klassisk massage inkl. vandtempel

Fysiurgisk massage er en dybdegående og klassisk massageform, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Vi arbejder specifikt med at sammensætte massagen ud fra dine behov. Massagen vil blive udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kredse om dig.

Varighed 50 min. kr. 900,- pr. person.

Varighed 80. min. kr. 1.150,- pr. person.

Du kan vælge udelukkende at bestille tid til en klassisk fysiurgisk massage, eller du kan som mange andre kombinere den fysiurgiske massage med andre af vores populære behandlinger.

Tempelmassage inkl. vandtempel

Behandlingen starter med en ½ times forkælelse af sjæl og fødder. Du får et dejligt fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage – alt imens du nyder et glas bobler, lidt frisk frugt og finder roen. Du får også mulighed for at vælge den aromaolie, som efterfølgende skal bruges til din kropsmassage.

Herefter følger 50 min. kropsmassage.

Varighed: 80 min kr. 1.150,- pr. person.

Tempelmassage Deluxe 
inkl. Vandtempel

Her afsluttes med en ansigtskur.

Varighed: 110 min. kr. 1.450,– pr. person.

HOT STONE MASSAGE INKL. VANDTEMPEL

En massageform hvor vi bruger varme lavasten. Kombinationen af hænder og varme sten, giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger utrolig effektivt og samtidig giver en indre ro og velvære.

Varighed: 80 min. kr. 1.350,- pr. person.

HOT STONE massage deluxe 
inkl. Vandtempel

Inkl. fodkur.

Varighed: 110 min. kr. 1.650,- pr. person.

Ritual pakke Clarion

Ritual Pakke bestående af adgang til Vandtemplet og en Varm Kropsindpakning.

Varm Kropsindpakning kan være mange ting. Hos Ni’mat vil du opleve den ultimative afslappende og afstressende behandling. Din krop bliver begravet i vores varme vandmadras og tunge dyne. Madrassen giver blid massage, mens du drømmer dig hen til fjerne himmelstrøg. Din indpakning, som består af vitaminer, booster din krop og efterlader huden sund, blød og glødfuld. En behandling du bliver afhængig af. Velkommen i drømmeland.

Varighed Vandtempel og Varm Kropsindpakning: 90 minutter

Pris: kr. 400,- pr. person.

Kan bookes på telefon 3315 8955

Ansigts- og Hovedbundsmassage

Ansigtsmassage giver velvære og letter spændinger, som f.eks. hovedpine og migræne,  og massage kan ved regelmæssig behandling mindske rynker.

Ansigtet har 40 muskler. De kan tilsammen danne mere end 7000 forskellige udtryk. Med vores ansigtsmimik udtrykker vi alle de følelser, vi har, så naturligvis har man mange spændinger i ansigtsmusklerne, kæben, nakken og hovedbunden.

I denne behandling udføres massagen udelukkende omkring nakken, skuldrene, ansigtet og hovedbunden. Inden massagen afrenses ansigtet og den afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Du vil opleve en effektiv afspænding i dine ansigts- og hovedbundsmuskler og opnå en fantastisk følelse af velvære samt se en fornyet ansigtsglød.

Varighed: 50 minutter

Pris: Kr. 650,-

Graviditetsmassage

Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten.

Læs mere om graviditetsmassage her.

info

Aldersgrænsen for adgang til Ni’mat Spa er 16 år. Men er du i følgeskab med en voksen og begge modtager behandling, er der ingen aldersgrænse.

Vandtempel og lounge

I vores spa på Clarion har du mulighed for at benytte vores hyggelige Vandtempel, som altid er inkl. i forbindelse med kropsbehandlinger.

Vi sørger for badekåbe, tøfler og hånd­klæde, så det eneste du selv skal medbringe, er badetøj. Udover vores Vandtempel med spafaciliteter kan vi tilbyde en hyggelig og afslappende lounge.

Venindehygge

Ni’mat Spa inviterer dig og dine gæster indenfor i Ni’mats fantastiske univers.

Her vil I opleve et par timer med fokus på krop og sjæl såvel som hinandens selskab.

Arrangementet kan bookes i Ni’mat Spa, Hotel Clarion:

• Hverdage fra 12.00 – 14.30
• Søndage fra 16.00 – 18.30

Venindehygge indeholder:

• Vores værtinde byder jer velkommen.
• Let snack, et glas bobler, te, vand og frisk frugt
• Eksklusiv tid til dig og dine gæster i vores SPA område
• Dampgus ceremoni med vores gusmester inkl. peeling

Pris kr. 599,- per person.

Minimum 8 personer – maximum 16 personer.

Book Venindehygge i Ni’mat Spa, Clarion ved at sende en mail til nimat@nimat.dk.

Betaling skal ske ved booking via Mobilepay. Afbestilling skal ske senest 72 timer for afholdelse af arrangementet. Herefter er bookingen bindende og betaling vil ikke blive refunderet.

Vi ser frem til at give jer en fantastisk oplevelse hos os i Ni’mat.