Skip to main content

Massage I NI’MAT CITY

I vores afdeling Ni’mat City i København K kan du nyde en lang række lækre massager – dem kan du læse mere om her på siden. Du kan bruge vores gavekort til alle behandlingerne. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Vil du vide mere, eller bestille en tid, kan du enten ringe på 33 15 89 55 eller sende en mail til nimat@nimat.dk.

Klassisk Fysiurgisk Massage Deluxe – kåret som bedste massage i Ni’mat

Hos Ni’mat har vi byens bedste massører til dybdegående massage. Derfor har vi nu sammensat en varm og dyb behandling, som består af varme først og dernæst massage – en kombination, der på alle måder vil give dig den optimale behandling.

Behandlingen starter i vores varme sauna. Din krop bliver gennemvarm og smidig og du får derved større udbytte af din massage. 

Varme-Ritualet før massagen medvirker til, at massøren under hele behandlingen kan arbejde i dybden uden, at du føler ubehag. Og efter behandlingen lover vi dig, at du vil kunne mærke en forandring i din krop. 

Kombinationen af varme og fysiurgisk massage er en kombination, som du med garanti bliver afhængig af.

 Varighed: 30 min sauna efterfulgt af 50 min massage kr. 900,- pr. person

Afsæt i alt 2 timer for besøget hos os.

Kan kun bookes i City

Klassisk fysiurgisk massage

Denne type massage er en afspændende dybdemassage, hvor der arbejdes med hver muskel fra udspring til hæfte. ’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd.

Massagen afhjælper eksempelvis personer med overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd).

Du kan vælge udelukkende at bestille tid til en klassisk fysiurgisk massage, eller du kan kombinere den med én eller flere af vores Ritualer, som bestilles på dagen.

Varighed: 50 min kr. 750,- pr. person

Varighed: 80 min kr. 950,- pr. person

HOT STONE MASSAGE

En massageform hvor vi bruger varme lavasten. Kombinationen af hænder og varme sten, giver en dybdegående massage, der lindrer muskelspændinger utrolig effektivt og samtidig giver en indre ro og velvære.

Varighed: 80 min. kr. 1.100,- pr. person

HOT STONE MASSAGE DELUXE

Her starter behandlingen med en fodkur.

Varighed: 110 min. kr. 1.500,- pr. person

Hamam ceremoni

I Hamam-hulen får du varmen gennem de varme stenflader. Mens du indånder duften af vores tyrkiske sæbe, tager din behandler den grove handske i brug. Den bruges til at skrubbe døde hudceller af på den gode måde og samtidigt stimuleres kroppens blodcirkulation. Herefter bliver du indhyllet i det bløde sæbeskum af din terapeut. Sæbeskummet benyttes til din hamam massage. Gennem hele ceremonien påføres blødt varmt vand til din krop. En skøn kropsoplevelse, som efterlader din krop ren og blød, og du vil føle stort velvære. En behandling du kommer igen til.

Varighed: 50 minutter kr. 1.000, – pr. person.

Du kan dele denne behandling med en du har kær, så man er 2 personer om samme terapeut. I denne behandling skifter terapeuten fra person til person, så man får 25 minutters behandlingstid med hviletid mellem hvert trin. En dejlig behandling og oplevelse.

Varighed 50 minutter kr. 1000,- for 2 personer.

BUDDHA MASSAGE

Denne behandling indledes med massage af skuldre, nakke og ryg, så dine spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Dernæst følger en skøn ansigtskur, som består af rensning, peeling, maske og hovedbund­massage. Behandlingen afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Varighed: 50 min kr. 800,- pr. person

Ritualer kan tilkøbes.

BUDDHA MASSAGE DELUXE

Inkl. 30 min. ekstra massage, så du nu modtager en fuld kropsmassage.

Varighed: 80 min kr. 1.150,- pr. person

Ritualer kan tilkøbes.

Info

Aldersgrænsen for adgang til Ni’mat Spa er 16 år. Men er du i følgeskab med en voksen og begge modtager behandling, er der ingen aldersgrænse.

Ansigts- og Hovedbundsmassage

Ansigts- og hovedbundsmassage giver velvære og letter spændinger.

Ansigtet har ca. 40 muskler. De kan tilsammen danne mere end 7000 forskellige udtryk. Med vores ansigtsmimik udtrykker vi alle de følelser, vi har, så naturligvis har man mange spændinger i ansigtsmusklerne, kæben, nakken og hovedbunden.

I denne behandling udføres massagen udelukkende omkring nakken, skuldrene, ansigtet og hovedbunden. Inden massagen afrenses ansigtet, ansigtet peeles og der afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Du vil opleve en effektiv afspænding i dine ansigts- og hovedbundsmuskler og opnå en fantastisk følelse af velvære samt se en fornyet ansigtsglød.

Varighed: 50 min. kr. 750,- pr.person

TEMPELMASSAGE

Behandlingen starter med en ½ times forkælelse af sjæl og fødder. Du får et dejligt fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage – alt imens du nyder et glas bobler, lidt frisk frugt og finder roen. Du får også mulighed for at vælge den aromaolie, som efterfølgende skal bruges til din kropsmassage.

Herefter følger 50 min. kropsmassage.

Varighed: 80 min kr. 1.000,- pr. person.

Ritualer kan tilkøbes.

TEMPELMASSAGE DELUXE

Her afsluttes med en ansigtskur.

Varighed: 110 min. kr. 1.450,– pr. person.

Ritualer kan tilkøbes.

Zen massage

Med vores fantastiske Zen massage genoprettes din krop og fyldes med en fornyet energi. Denne behandling starter med en times fysiologisk helkropsmassage for at smelte spændingerne i dine muskler – efterfulgt af en time hvor din terapeut har fokus på ansigts-, nakke- og hovedbundsmassage designet til at lindre stress, spændinger og hovedpine.

Kan også hjælpe på angst og depression.

Efter Zen massagen anbefaler vi ro resten af dagen.

Varighed: 110 min. kr. 1.500,- pr. person 

GRAVIDITETSMASSAGE

Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten. Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører. Den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen.
Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære. Du kan således booke en hvilken som helst af vore behandlinger.
Det er blot vigtigt, at det noteres i bookingen, at du er gravid.

Hos vores behandlere er du og din baby i helt trygge hænder.