JOB I NIMAT SPA

Hvis du ønsker at arbejde hos Ni’mat Spa enten som massør, kosmetolog eller værtinde vil din hverdag være præget af en professionel tilgang til vores gæster i én af Københavns største og ældste spa’er. I vores spa’er, gør vi en dyd ud af, at vores gæster kobler af og modtager pleje af krop og sjæl.

Så snart gæsten træder ind ad døren, mærker gæsten stemningen – en uspoleret ro, bløde toner og afslappende dufte og imødekommende atmosfære.

Ni’mat Spa er massage og wellness i verdensklasse baseret på asiatiske traditioner. Ni’mat Spa har eksisteret siden 2001 og har samlet en personalegruppe på omkring 40 ansatte i begge vores spa’er. Personalegruppen er fordelt på værtinder og terapeuter (massører og kosmetologer). Vi har åbent året rundt fra 10.00- 21.00 alle ugens dage, så vores arbejdstider er dag, aften og weekend.
Men vi har set sjovt og passer på hinanden.

Job som værtinde

Som vært eller værtinde brænder du for service – du er smilende og imødekommende og har lyst til at arbejde i et positivt team i receptionen. Som vært/værtinde bliver du ansigtet, som alle møder, når de kommer ind ad døren. Med dit gode overblik og din menneskelige indsigt får du vores gæster til at føle sig velkommen i vores eksklusive univers og sammen planlægger I, hvordan besøget bliver, når man er gæst i Ni’mat Spa.

Du vil hos Ni’mat Spa blive en del af en utrolig dygtig gruppe af massører, kosmetologer og værter/værtinder. Vi har en travl hverdag, men vi løfter altid i flok. 

Vores behandlingsudbud spænder bredt, så du vil som vært/værtinde skulle udføre mange forskellige arbejdsopgaver, der bidrager til en varieret arbejdsdag. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være at servicere spa’ens gæster i receptionen og herfra uddelegere opgaver til dine kollegaer samt sikre, at spaen altid fremstår præsentabel og imødekommende.

Arbejdsopgaver:

– Åbne spa’en og gøre den klar til at modtage dagens gæster

– Servicere alle gæster

– Besvare opkald 

– Præsentere gæsterne for Ritualer og behandlinger

– Bevare overblikket over spaens gæster og uddelegere opgaver til dine kollegaer. 

Vi forventer, at du:

– Har serviceerfaring

– Er fleksibel

– Er serviceminded og præsentabel

– Er god til at formulere dig og skrive på både dansk og engelsk

– Har godt humør og gåpåmod

– Kunne tænke dig fast ansættelse ca. 20-25 timer pr. uge samt ekstravagter, hvis du har mod på mere.

Vores spa’er har åbent 10.00 til 21.00 alle ugens 7 dage, så arbejdstiderne er meget varierende, og du skal have mulighed for at arbejde hveranden weekend.

Lyder ovenstående som ønskejobbet for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning inkl. CV – send til heidi@nimat.dk .

Har du spørgsmål til jobbet, bedes du venligst kontakte Heidi på heidi@nimat.dk

Job som terapeut

Vi ansætter terapeuter.

Ni’mat Spa ansætter i øjeblikket dygtige og spa-interesserede behandlere til vores to lokationer i København. Vi håber, at du er den, vi leder efter.

Som en del af vores fremragende team tilbyder Ni’mat

  • Træning i alle vores behandlinger
  • Gode arbejdsforhold
  • Fleksible arbejdsplaner
  • Sjove og glade kollegaer

Vores forventninger til dig:

  • Relevant uddannelse som massageterapeut/kosmetolog
  • Fleksibilitet i arbejdstiden
  • Dybdegående massage
  • Kan kommunikere på dansk eller engelsk
  • Masser af humor og energi

Lyder det som et job for dig? Send din ansøgning til Heidi på heidi@nimat.dk hurtigst muligt, så vender hun tilbage til dig.