JOB I NIMAT SPA

Hvis du ønsker at arbejde hos Ni’mat Spa enten som massør, kosmetolog eller værtinde vil din hverdag være præget af en professionel tilgang til vores gæster i én af Københavns største og ældste spa’er. I vores spa’er, gør vi en dyd ud af, at vores gæster kobler af og modtager pleje af krop og sjæl.

Så snart gæsten træder ind ad døren, mærker gæsten stemningen – en uspoleret ro, bløde toner og afslappende dufte og imødekommende atmosfære.

Ni’mat Spa er massage og wellness i verdensklasse baseret på asiatiske traditioner. Ni’mat Spa har eksisteret siden 2001 og har samlet en personalegruppe på omkring 40 ansatte i begge vores spa’er. Personalegruppen er fordelt på værtinder og terapeuter (massører og kosmetologer). Vi har åbent året rundt fra 10.00- 21.00 alle ugens dage, så vores arbejdstider er dag, aften og weekend.
Men vi har set sjovt og passer på hinanden.

Job som værtinde

Som vært/værtinde bliver du ansigtet alle vores gæster møder, når de kommer ind ad døren. Med dit gode overblik og menneskelige indsigt får du vores gæster til at føle sig velkommen og sammen planlægger I, hvordan besøget bliver.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at servicere spa’ens gæster i receptionen og herfra uddelegere opgaver til din kollegaer samt sikre, at spaen altid fremstår præsentabel og imødekommende.

Du vil hos Ni’mat Spa blive en del af en utrolig dygtig gruppe af massører, kosmetologer og værtinder. Vi har travlt en hverdag, men hvor vi løfter i flok. Du får samtidig fornøjelsen af at give vores gæster et smil på læben og en opløftende følelse af forkælelse i velduftende atmosfære.

Serviceminded og smilende vært eller værtinde
Ni’mat Spa er et univers, som byder på massage og wellness i verdensklasse baseret på asiatiske traditioner. Ni’mat Spa har eksisteret siden 2001 og er den ældste spa i København. Så snart du som gæst træder ind ad døren, mærker du stemningen – du mødes af en uspoleret ro, bløde toner og afslappende dufte, og i receptionen vil du blive budt velkommen af værtinden.

Som vært eller værtinde brænder du for service. Du er smilende og imødekommende og har lyst til at arbejde i et positivt team i receptionen. Som vært/værtinde bliver du ansigtet alle møder, når de kommer ind ad døren. Med dit gode overblik og menneskelige indsigt får du vores gæster til at følge sig velkommen og sammen planlægger I, hvordan besøget bliver, når man er gæst i Ni’mat Spa.

Ni’mat Spa ligger på Hotel Kong Arthur lige ved søerne i centrum af København, samt på Hotel Clarion v/lufthavnen.

Vores behandlingsudbud spænder bredt, så du vil som vært/værtinde skulle udføre mange forskellige arbejdsopgaver, der medvirker til en varieret arbejdsdag. Det gennemgående tema hos Ni’mat er forkælelse, så det er vigtigt, at du har lyst til og mod på netop dette.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at servicere spaens gæster i receptionen og herfra uddelegere opgaver til din kollegaer samt sikre, at spa’en altid fremstår præsentabel og imødekommende.
Besvare opkald på telefonen.

Åbne spa’en og gøre den klar til at modtage dagens gæster.

Præsentation af Ritualer og behandlinger.
Overblik i forhold til dine gæster og behandlinger samt uddelegering af opgaver.

Vores forventninger til dig:
• Har serviceerfaring
• Du er fleksibel
• Serviceminded og præsentabel
• God til at formulere dig og skrive på dansk og engelsk
• Godt humør og gåpåmod
• Kunne tænke dig fast ansættelse ca. 20-25 timer pr. uge + ekstravagter, hvis du har mod på mere

Du vil hos Ni’mat Spa blive en del af en utrolig dygtig gruppe af terapeuter, kosmetologer og værtinder med omkring 40 kollegaer. Vi har travlt en hverdag, men hvor vi løfter i flok. Du får samtidig fornøjelsen af at give vores gæster et smil på læben og en opløftende følelse af forkælelse i velduftende atmosfære.

Vores spa’er har åbent 10.00-21.00 alle ugens 7 dage, året rundt, så arbejdstiderne er meget varierende, og man skal have mulighed for at arbejde hver anden weekend.

Lyder ovenstående som ønskejobbet for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning inkl. CV – send til heidi@nimat.dk .

Har du spørgsmål til jobbet, bedes du venligst kontakte Heidi på heidi@nimat.dk.

Job som terapeut

Vi ansætter terapeuter.

Ni’mat Spa ansætter i øjeblikket dygtige og spa-interesserede behandlere til vores to lokationer i København. Vi håber, at du er den, vi leder efter.

Som en del af vores fremragende team tilbyder Ni’mat

  • Træning i alle vores behandlinger
  • Gode arbejdsforhold
  • Fleksible arbejdsplaner
  • Sjove og glade kollegaer

Vores forventninger til dig:

  • Relevant uddannelse som massageterapeut/kosmetolog
  • Fleksibilitet i arbejdstiden
  • Dybdegående massage
  • Kan kommunikere på dansk eller engelsk
  • Masser af humor og energi

Lyder det som et job for dig? Send din ansøgning til Heidi på heidi@nimat.dk hurtigst muligt, så vender hun tilbage til dig.