Hamam og Saunagus

Hamam Ceremoni

I Hamam-hulen får du varmen gennem de varme stenflader, mens du indånder dufte af vores aroma, som virker udrensende og afstressende. Først møder du den grove handske, som venligt, men bestemt, skubber døde hudceller af på den gode måde, og samtidigt stimulerer hele kroppen og giver fornemmelse af velvære. Herefter udfører din Hamam-guru en ceremoni med det blødeste sæbeskum, der blidt indhyller kroppen, så den bliver smidig, ren og blød. Optimer din oplevelse med massage – en behandling du helt sikkert vil opleve igen.

Hamam Ceremoni

1 person: Varighed 45 min. kr. 850,-. Med massage: Varighed 75 minutter kr. 1.100,-

2 personer: Varighed 45 min. kr. 450,- pr. person – med én Hamam-guru.

Event i vores Hamam:

3-6 personer. Ceremonien udføres siddende og Hamam-guruen instruerer jer gennem ceremonien. Varighed 30 min. kr. 300,- pr. person.

Saunagus

Hos Ni’mat Spa er saunagus en oplevelse, der vækker alle sanserne til live ved brugen af varme, luft, dufte og professionelle håndklæde-teknikker.

Generelt siger vi, at saunagus er godt af følgende årsager: Beroliger og afstresser nervesystemet. Varmer muskler og led op, så du kan slappe af i hele kroppen. Renser huden og styrker kredsløbet.

Det, som gør saunagus til en unik oplevelse, er gusmesterens fortolkninger af de ældgamle saunatraditioner, samt gusmesterens unikke evne til at kunne guide dig igennem oplevelsen på en måde, så der skabes et trygt og sikkert rum, som både er afslappende og underholdende.

Prøv det og bliv afhængig!

Priser fra kr. 250- til kr. 450,- alt efter tema.

Sauna Ritual

Vores Sauna Ritual består af 1 times ophold i vores sauna. I Ritualet indgår kropspeeling og ansigtskur som udleveres af saunamesteren. Det er lækkert! Sauna Ritual er muligt hver dag, når vi ikke udfører Saunagus.

Priser fra kr. 498,-.

Hamam, Saunagus og Sauna Ritual kan kun bestilles ved telefonisk henvendelse – telefon 3315 8955.