KOSMETOLOGBEHANDLINGER – KUN HOS NI’MAT CITY

FORKÆL DIG SELV OG DIN HUD MED EN ANSIGTSBEHANDLING

Hos Ni’mat tilbyder vi en lang række kosmetiske behandlinger til både mænd og kvinder, der ønsker at give deres hud og krop en velfortjent kærlig hånd. Vi har to afdelinger til spa og massage: Ni’mat City i København K og Ni’mat Clarion i Kastrup nær lufthavnen. Vores ansigtsbehandling tilbyder vi udelukkende i klinikken Ni’mat City.

Med mange års erfaring som kosmetolog tilbyder vi en bred vifte af behandlingstyper, herunder den populære frugtsyre-behandling samt flere former for voks og hårfjerning.

Her på siden kan du læse om alle vores ansigtsbehandlinger, fx den skønne ansigtsbehandling japansk lifting, der forynger din hud og strammer op – helt uden kirurgi, men derimod med brug af massage og andre helende teknikker.

CLASSIC ANSIGTSBEHANDLING

Din behandling starter med en hudanalyse, hvorefter kosmetologen skræddersyer behandlingen. Ansigtsbehandlingen består af analyse, rens, damp, peeling, dybderens, ansigtsmassage og maske.

Alt imens masken virker, giver vi dig en hånd- eller hovedbundsmassage.

En effektiv behandling med resultat.

Varighed: 50 min. 800,-

DELUXE ANSIGTSBEHANDLING INKL. RETNING AF BRYN

Vi sætter fokus på velvære og intensiv fugtpleje. Sammen med kosmetologen gennemgår vi din huds behov. Herefter påføres dine fødder og hænder en nærende maske, så de er klar til en afslappende massage senere i behandlingen.

Ansigtet renses, peeles, dampes og dybderenses. Dernæst påføres dit ansigt en ansigtsmaske samt en øjenmaske med hydrolyseret kollagen og kolloidt guld, som reducerer synligheden af fine linjer, rynker og væskeophobninger.

Mens maskerne virker, masseres først dine fødder og dernæst dine hænder. Herefter følger en skøn og udrensende ansigtsmassage. Selvforkælelse fra top til tå!

Varighed: 80 min. kr. 1.200,-

JAPANSK LIFTING

Japansk Lifting er en unik behandlingsform for både mænd og kvinder, der på én gang glatter, løfter og afspænder dit ansigt. Det er en 100 % naturlig ansigtsløftning uden kirurgi.

Behandlingen er en luksuriøs behandling, der bygger på de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i kombination af dybde-gående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet. Vi arbejder med økologiske produkter fra ”The Organic Pharmacy”.

Varighed: 60 min.

Pris: kr. 900,-

KVINDELIG FORKÆLELSE

Den ultimative ansigtsbehandling, hvor der både er fokus på resultater og forkælelse! Kvindelig Forkælelse er en behandling til dig, der ønsker noget helt ekstraordinært.

I denne behandling bruger vi Kalahari’s helt nye “Vidundermaske” – Hyaluron Alginate Mask.

Masken indeholder brune alger som fugter og virker utrolig beroligende på huden, dybderensende diatomit-ler samt hyaluronsyre, der er én af branchens mest anerkendte fugtmagneter til tør, stresset hud.

Behandlingen indeholder:
 • Dobbelt afrensning med rensegel og rensemælk
 • Ansigtsmassage i en blødgørende, velduftende massagebalm
 • Opvarmet enzympeeling
 • Vitamin-C maske med rent, økologisk Baobabfrugt-pulver
 • Hovedbundsmassage
 • Fugtgivende maske med Vandmelon Olie
 • Serum, skræddersyet til din hudtype og derover Hyaluron Alginate Mask
 • Håndmassage
 • Afsluttes med Marula Face Oil, fugtcreme og øjenserum. Behandlingen er meget dyb og afslappende.
 • Varighed: 80 min. kr. 1.500,-
ANTI-AGING VITAMIN C

Ved hjælp af økologiske planteekstrakter og frugtenzymer fra Afrika opnås der imponerende resultater ved rødme, uren hud, hyperpigmentering og ældningstegn.

Behandlingen starter med en afrensning og en afslappende ansigtsmassage. Herefter eksfoliering og ”Kalahari”s økologiske vitaminkur med ren vitamin C. Den skræddersyede maske påføres, og mens masken virker, udføres hånd- eller hovedbunds­massage. Vores mest solgte ansigtsbehandling, med synligt resultat allerede efter første behandling.

Varighed: 50 min. kr. 900,-

FRUGTSYREBEHANDLING

Med DermaQuests designer peels vil resultatet være en mere klar og ensfarvet hudtone, urenheder/ar formindskes, fine linjer forbedres og hudtilstande som rosacea kan behandles. Vores avancerede eksfolieringsbehandlinger tilpasses din hudtype og dit behov.

Varighed: 35 min. kr. 700,-

ULTRASOUND AQUA PEEL – DYBDERENS

En Aqua Peel kan særligt behandle hudproblemer/hudtilstande som: Akne, tilstoppede porer, moden eller for tidlig ældet hud, dehydreret og tør hud med fine linjer samt sensitiv hud. Resultaterne efter en aqua peeling er en frisk, silkeblød og strålende hud. Passer også til den helt sarte hud.

Varighed: 50 min. kr. 900,

KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING – OG MEGET MERE
NYHED: Kollageninduktion med DermaPen

Hos Ni’mat kommer vi fremover til at kombinere vores Micro-channeling med Micro-needling for endnu flottere resultat og mulighed for at arbejde tættere på øjne samt i mindre områder. Dobbelt rens, desinficering, Micro-channeling/Micro-needling, helende maske. Micro-needling med DermaPen skaber utallige kontrollerede, mikroskopiske læsioner i huden. Huden stimuleres derved naturligt til at producere kollagen og elastin.
Der er tale om en ikke-kirurgisk foryngende behandling, som er anerkendt til opstramning, forbedring af elasticitet, rynkereduktion, reduktion af acne-ar, reduktion af store porer og pigmentbehandling. Behandlingen giver optimalt resultat, da ingredienserne trænger ned i de dybere lag af huden. Nålene skaber små micro-kanaler i huden, hvilket gør det muligt at lade de aktive ingredienser trænge dybt ned i huden.
Samtidig udfyldes ældningstegn indefra – sikkert, sterilt og non-invasivt. Vores kosmetolog bruger en steril engangs-nålepatron med 12 nåle i ansigtet. Nålene er lavet af rustfrit stål.

Vi anbefaler kurforløb på min. 3-4 behandlinger for at opnå det bedst mulige resultat.

Pris 1.700,-
Varighed 60 min.

Kollageninduktion med DermaPen som tillægsydelse

Kollageninduktion med DermaPen tilbydes også som tillægsbehandling efter vores ansigtsbehandlinger. Som tillægsbehandling tilbyder vi en ”zone pris”

 Priser for Kollageninduktion med DermaPen som tillægsydelse:

1 zone 500,-

2 zoner 750,-

3 zoner 1.000,-

 Ved flere end 3 zoner anbefaler vi, at du bestiller vores behandling Kollageninduktion med Dermapen (60 min)

 De Forskellige ansigtszoner:

 • Glabella (mellem øjenbryn)
 • Under øjnene
 • Overlæbe
 • Linjer ved siden af mund
 • Pande
VIPPER & BRYN

Farvning af vipper og bryn samt plukning af bryn: 30 min. kr. 330,-

Tilkøb ved ansigtsbehandling kr. 275,-

Plukning af bryn med pincet eller skånsom sukkervoks: 15 min. kr. 180,-

Tilkøb ved ansigtsbehandling 15 min. kr. 150,-

SUGARING

Hårene skal være over 3-4 mm for at voksen kan hive håret med sig. Med Alexandria`s sukkerteknik fjernes hårene med groretningen, hvilket gør behandlingen mindre smertefuld, samtidig med at langt flere hår fjernes.

Sukkermassen som bruges, er en blanding af naturlige ingredienser. Der indgår ingen kemikalier som kan skade huden eller kroppen.

Underben, knæ og ned: 45 min. kr. 450,-

Brasiliansk (kun for kvinder) 30 min. kr. 500,-

Bikinilinje: 30 min. kr. 400,-

Armhuler: 15 min. kr. 300,-

VOKS

½ ben inkl. knæ og ned: 30 min. kr. 450,-

½ ben inkl. bikini: 45 min. kr. 650,-

Hele ben: 45 min. kr. 595,-

Hele ben inkl. bikini: 50 min kr. 750,-

Bikinilinje: 30 min. kr. 350,-

Underarme: 30 min. kr. 400,-

Armhuler: 15 min. kr. 300,-

Ryg: 45 min. kr. 650,-

Bryst: 30 min. kr. 450,-

Overlæbe eller hage: 15 min kr. 225,-

Overlæbe og hage: 30 min. kr. 350,-

Øjenbryn: 15 min. kr. 200,-

TILFØJ ”EPILADERM” TIL DIN VOKSBEHANDLING

EpilaDerm er baseret på den seneste forskning inden for effektiv metode til permanent reduktion af uønsket hårvækst. Kan bruges efter voksning af ansigt, bikini og armhule.

Varighed: 15 min. kr. 95,-

DULAC ELEKTROKOSMETIK

Få en mere ensartet hud med DuLac behandling, som effektivt fjerner karsprængninger, skønhedspletter, talgknopper og leverpletter. Behandlingen er effektiv, og allerede efter første behandling vil man kunne se en tydelig reduktion af problemet i det ønskede område. Efterlader huden ung og smuk!

Varighed: 30 min. kr. 900,-