Fysiurgisk massage

Den klassiske fysiurgisk massage tilbydes på begge vores klinikker i København og på Clarion

Klassisk fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående og klassisk massageform, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Vi arbejder specifikt med at sammensætte massagen ud fra dine behov. Massagen vil blive udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kredse om dig.

Varighed

  • ½ times massage 500,- pr. person
  • 1 times massage 800,- pr. person
  • 1½ times massage 1.000,- pr. person

OBS! for at sikre alle den bedst mulige oplevelse, er det ikke muligt at booke 30 min. massage fredag, lørdag og søndag.

Kombination af flere behandlinger

Hvis du kombinerer flere forskellige behandlinger, får mulighed for at sætte dit helt eget præg på din massage. Vi vejleder dig i hvilke behandlingskombinationer, som vil være bedst for dig, hvis du eksempelvis har slemme muskelspændinger. Har du brug for lidt ekstra til din behandling, har du mulighed for at tilkøbe sten, urtebolde, varm oliemassage og bambusmassage.

Varme lavasten

En måde at lindre muskelspændinger på en effektiv måde er, at kombinere varme sten og hænder. Det giver samtidig en indre ro og masser velvære.
Varighed: 1 time 200,- pr. person.

Urtebolde

De velduftende urtebolde forøger din blodcirkulation, lindrer muskelømhed og spændinger, og giver dig masser fornyet energi.
Varighed: 1 time 200,- pr. person.

Vi tilbyder også varm oliemassage og bambus massage

Varm oliemassage med Kalahari Aromatic Massage Candle

Har du problemer med smerter i muskler eller led, vil denne massage i varm olie kunne lindre eller helt afhjælpe smerter. Den varme olie fra massagelyset anvendes ved udførelsen af den fysiurgiske massage, og giver en fantastisk varme i kroppen. Du kan vælge imellem en af de eksotiske dufte inden din behandling, så kom i god tid.
Varighed: 1 time 900,- pr. person.

Bambus Massage

Dette er en gammel, asiatisk behandlingsform, som er både unik og effektiv. Kombinationen af den klassiske massage og de hule, organiske bambusrør er en unik måde til at gå mere i dybden, reducere spændinger, stimulere sanserne og reaktivere blodcirkulationen.
Varighed: 1½ time 1.200,- pr. person.

Orientalsk vandtempel

Er inkl. i alle kropsbehandlinger over 800,-.

Effektiv behandlingstid er:

  • 1 time: 50 min.
  • 1½ time: 80 min.
  • 2 timer: 110 min.
  • 2½ time: 140 min.

Kontakt os

Vil du vide mere, eller bestille en tid, kan du enten ringe på 33 15 89 55 eller sende en mail til nimat@nimat.dk.